Ny asfalt for 50 mio. kr.

16/5/12 9:05

Niels Buch Johannsen

Aarhus Kommune har holdt det hidtil største udbud, som omfatter otte entrepriser med nye asfaltbelægninger. Øgede midler og pris-fald betyder, at aktivitetsniveauet bliver højt. Aarhus Kommune, Trafik og Veje har netop afholdt licitation over årets nye asfaltbelægninger. Der har været udbudt otte entrepriser, og arbej-det vil omfatte opgaver for op mod 50 mio. kr.

I forbindelse med budgetforhandlingerne i 2010 blev der afsat ekstra-midler til området, og derudover ligger asfaltfirmaernes priser 10-15 pct. lavere end sidste år. Dette betyder, at der være et højt aktivitetsniveau, hvilket glæder rådmand for Teknik og Miljø Bünyamin Simsek.

”Resultatet af udbuddene viser, at det betaler sig, at sende opgaver af denne type i udbud. Vi får virkeligt noget for pengene og takket være udbuddene, kan vi få lagt ny asfalt på flere veje, end vi på forhånd hav-de turde håbe på,” siger han.

Der er tale om en lang række konkrete vejstrækninger, som er udbudt. De fleste af strækningerne vil få et helt nyt slidlag.

”Det kan naturligvis ikke undgå at give lokale gener for trafikanterne i perioder, men der er typisk tale om arbejder af få dages varighed, så vi håber naturligvis, at borgerne vil fokusere på de efterfølgende gode færdselsforhold,” fortæller Per Kristensen, ingeniør, Trafik og Vejes driftsafdeling.

På stærkt befærdede veje vil opgaverne blive udført som nat- eller weekendarbejde for at minimere generne.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.