Socialchef Eggen Kristensen rykker til Randers

21/11/12 10:44

Niels Buch Johannsen

Den 1. januar tiltræder socialchef Steinar Eggen Kristensen stillingen som direktør for Social og Arbejdsmarked i Randers Kommune. Efter næsten seks år i Sociale Forhold og Beskæftigelse, Aarhus Kommune, heraf godt 3½ år som socialchef, forlader Steinar Eggen Kristensen sin stilling til fordel for posten som direktør for Social og Arbejdsmarked i Randers Kommune.

”Sociale Forhold og Beskæftigelse er en fantastisk arbejdsplads, som er båret af gode kolleger med et stort engagement og en høj faglighed. Jeg har været utrolig glad for min tid i Aarhus Kommune, og derfor er det også med vemod, at jeg nu siger farvel. Men jeg har fået tilbudt en stilling, som favner både social- og beskæftigelsesområdet
og rummer en række spændende udfordringer og udviklingsmuligheder.

Det har jeg ganske enkelt ikke kunnet sige nej til,” siger Steinar Eggen Kristensen, der overtager stillingen i Randers Kommune efter Knud Aarup, som i dag er direktør for Socialstyrelsen.

Steinar Eggen Kristensen fratræder den 31. december.

Rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse Hans Halvorsen glæder sig på socialchefens vegne, men beklager at skulle sige farvel til en nær medarbejder: ”Steinar Eggen Kristensen har ført Socialforvaltningen igennem nogle svære år med voldsomme besparelser. Det kræver overblik og en sikker hånd. Steinar Eggen Kristensen har en stor del af æren for, at organisationen er kommet godt ud på den anden side, samtidig med at fokus er fastholdt på driften og den faglige udvikling.

Derfor er det også med beklagelse, at vi skal sige farvel, og jeg ønsker Steinar Eggen Kristensen held og lykke i det nye job.”

Direktør for Sociale Forhold og Beskæftigelse Erik Kaastrup-Hansen siger: ”Steinar Eggen Kristensen har ydet en kæmpe indsats for Sociale Forhold og Beskæftigelse, og jeg beklager, at vi fremover skal undvære ham i direktionen. Det er udtryk for Steinar Eggen Kristensens stærke kvaliteter som menneske og leder, at netop han er blevet udvalgt til at tage over efter Knud Aarup i Randers Kommune. Jeg har fuld forståelse for, at Steinar Eggen Kristensen vælger at tage et nyt skridt i sit arbejdsliv og ser frem til at fortsætte vores tætte samarbejde i mellemkommunalt regi.”
 

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce