Kildesgaard ny kommunaldirektør i Bornholms Regionskommune

01/02/2013 12:47

Bornholms Regionskommune

Kommunalbestyrelsen har i går aftes godkendt ansættelsen af kommunens ny kommunaldirektør efter indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg.

Valget er faldet på den 43-årige Laila Kildesgaard, der kommer fra en stilling som direktør i Helsingør Kommune. I Helsingør Kommune har Laila Kildesgård i dag bl.a. ansvaret for områderne ’Dagtilbud og Skole’, ’Børn, Unge og Familier’ ’Kultur, Plan og Erhverv’ samt ejendomsområdet.

”Jeg er meget glad for at byde Laila Kildesgaard velkommen som kommunaldirektør på Bornholm”, siger borgmester Winni Grosbøll og fortsætter: ”Jeg har store forventninger til samarbejdet med Laila Kildesgaard, og jeg synes, hun har en god tilgang til de muligheder og udfordringer Bornholm står overfor. At Laila Kildesgaard er kommet jævnligt på øen de seneste mange år gør ikke forventningen mindre” slutter Winni Grosbøll.

Laila Kildesgaard ser frem til at begynde i sit nye job. ” "Jeg glæder mig til at komme til Bornholm og arbejde med udviklingen på øen. Jeg ser frem til samarbejdet med borgmesteren og alle medlemmer af kommunalbestyrelsen, lokale samarbejdspartnere og medarbejdere i hele organisationen", siger Laila Kildesgaard, der gennem hele sit voksenliv har haft en tæt tilknytning til Bornholm.

Laila Kildesgaard er uddannet cand. scient. fra Københavns Universitet, hun tiltræder stillingen som kommunaldirektør i Bornholms Regionskommune den 1. marts 2013. 

Mest Læste

Annonce