Fredensborg svarer igen på kritik

22/3/12 2:32

Fredensborg Kommune

Der har i dag været en god dialog mellem Fredensborg Kommune, FOA-Nordsjælland og LO-Nordsjælland om den kritik, der har været i medierne af Fredensborg Kommune.

Læs også: Fredensborg er en god arbejdsplads

Afdelingsformand for FOA Nordsjælland Lene Lindberg fremhæver:
”Fredensborg er en god arbejdsplads, og den kritik jeg har fremført, er baseret på situationer hvor MED-systemet ikke har fungeret optimalt. Mine generelle synspunkter om MED-systemet er en generel tendens i kommunerne, hvor jeg ser, at MED-systemerne bliver udfordret”.

Borgmester Thomas Lykke Pedersen udtaler: ”Jeg er glad for den dialog, der i dag har været, og ikke mindst, at der ikke er rejst spørgsmål om Fredensborg Kommune som en god arbejdsplads, og der er enighed om at trivselsmålingerne også viser dette, samt at hvis der er forhold i vores lokale medaftale, der ikke fungerer, skal det naturligvis rettes op, og det vil vi se på i den kommende tid, i samarbejde med ledelse og medarbejdere”.

”Der er enighed om, at Fredensborg Kommune har gjort og gør rigtig meget for sine medarbejdere, og hvis den offentlige omtale har stillet spørgsmålstegn ved det, er jeg naturligvis ked af det”, udtaler Lene Lindberg.

Kommunaldirektør Kim Herlev Jørgensen siger: ”Jeg er meget glad for dagens dialog, og jeg sætter ikke mindst pris på, at vi nu ser fremad, og at medarbejdere og ledelsen i Fredensborg Kommune ikke føler sig berørt af den måske lidt hårde tone, der har været i mediedebatten. Jeg glæder mig over, at vi har fået udvekslet synspunkter, og at vi kan se fremad”.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.