Få gode råd om dit barn

11/12/2012 14:06

Frederiksberg Kommune

Har du spørgsmål eller bekymringer om dit barn, og vil du gerne have et godt råd af en fagperson, så er der hjælp at hente. Alle forældre på Frederiksberg er velkomne til at ringe til Åben Anonym Rådgivning i PPR Frederiksberg og få et godt råd. Servicen er anonym og gratis.

At være forældre er ikke altid let, og ens barns trivsel og opvækst giver anledning til mange overvejelser og bekymringer. Derfor tilbyder Frederiksberg Kommunes Psykologisk Pædagogisk Rådgivning (PPR) hjælp til forældre i Åben Anonym Rådgivning.

Borgmester Jørgen Glenthøj hilser initiativet velkomment:

”Jeg tror, alle forældre kan opleve tvivl og usikkerhed i forhold til ens barns udvikling. Derfor vil vi gerne stille faglig rådgivning til rådighed for forældrene på Frederiksberg. Det handler om at hjælpe forældrene og give dem mulighed for at tale om nogle at de overvejelser, de gør sig – og få et professionelt råd,” siger Jørgen Glenthøj.

Forældrene kan ringe anonymt og tale med en talepædagog, en psykolog eller en fysioterapeut. Talepædagogen rådgiver om børns sproglige udvikling. Fysioterapeuten tager sig af spørgsmål om børns motoriske og sansemæssige udvikling, mens psykologens speciale er børns følelsesmæssige udvikling.

Leder af PPR Rådgivningen, Tove Jensen, opfordrer alle til at henvende sig, hvis de har spørgsmål:

”Der er ingen dumme eller forkerte spørgsmål! Vi er til for at hjælpe forældrene med de ting, de tumler med – og ofte kan vi gøre en forskel med bare en enkelt samtale. Tit har forældrene brug for at blive bekræftet i, at de gør det rette – eller få nogle helt konkrete forslag til, hvad de kan gøre i en given situation. På den måde hjælper vores specialister rigtig mange forældre – og de hjælper gerne endnu flere,” siger Tove Jensen.

Rådgivningen har åbent om tirsdagen fra 12 til 13 på telefon 38 21 11 30. Servicen er helt anonym, og samtalen bliver ikke optaget. 

Fakta

• Åben Anonym Rådgivning henvender sig til alle forældre, der ikke er tilknyttet PPR
• Der er åbent på tirsdage mellem 12 og 13 på 83 21 11 66
• Telefonen er bemandet med psykologer, talepædagoger og fysioterapeuter
• Alle er velkomne til at ringe og få en anonym og uforpligtende snak 

Mest Læste

Annonce