Torben Kjæargaard ny kommunaldirektør i Frederiksberg

24/01/2012 11:22

Frederiksberg Kommune

Den 51-årige Torben Kjærgaard, bliver ny kommunaldirektør i Frederiksberg Kommune. Det vedtog en enig kommunalbestyrelse på et ekstraordinært møde mandag aften.

Torben Kjærgaard kommer fra en stilling som direktør i KL´s afdeling for Velfærd og Service. Tidligere har han blandt andet været kommunaldirektør i Greve Kommune og viceamtsdirektør i Frederiksborg Amt.

Borgmester Jørgen Glenthøj ser frem til samarbejdet med den nye kommunaldirektør:

"Med ansættelsen af Torben Kjærgaard får vi en erfaren, driftsikker og udviklingsorienteret kommunaldirektør. Der venter mange store udfordringer for Frederiksberg Kommune i de kommende år. Den stramme økonomistyring skal fortsætte samtidig med, at Frederiksberg skal udvikles i takt med den voksende befolkning og i respekt for Frederiksbergs særlige karakter. Den opgave har jeg fuld tiltro til, at Torben Kjærgaard kan løfte sammen med resten af direktionen og vore dygtige ledere og medarbejdere," siger Jørgen Glenthøj.

Torben Kjærgaard selv er glad for jobbet og for udsigten til at arbejde i Frederiksberg Kommune:

"Frederiksberg Kommune er inde i en spændende udvikling. Ambitionen er at være en attraktiv hovedstads- og bosætningskommune med en stærk position på kommunal service. En stor udfordring bliver at realisere Frederiksberg-strategien 2011. Kommunens vækststrategi skal realiseres samtidig med, at vi skal sikre en robust økonomi i en krisetid. Frederiksberg Kommune skal endvidere være en central spiller i det regionale samarbejde i hovedstadsområdet og Øresundsregionen. Bæredygtighed - økonomisk, erhvervsmæssigt og byudviklingsmæssigt - bliver vigtige nøgleord. Jeg glæder mig meget til udfordringen," siger Torben Kjærgaard.

Torben Kjærgaard er kandidat i statskundskab fra Aarhus Universitet. Han er gift og har to børn på henholdsvis 12 og 9 år.

Torben Kjærgaard begynder som kommunaldirektør den 1. marts.

Mest Læste

Annonce