Klaus Majgaard ny kommunaldirektør i Furesø

31/03/2011 10:43

Furesø Kommune

Den 44-årige Klaus Majgaard skal fra den 1. maj stå i spidsen for arbejdet med økonomistyring, effektivisering samt nytænkning i Furesø Kommune.

Klaus Majgaard kommer fra en stilling som administrerende direktør for Børn- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune, hvor han har været siden 2007.

Det er således en yderst kompetent person, der nu sætter sig i kommunaldirektø-rens stol i Furesø Kommune.

”Vi glæder os til at tage fat på samarbejdet med Klaus Majgaard. Han er en kompetent og erfaren leder med stor indsigt i økonomistyring, effektivisering og innovationstænkning. Samtidig har Klaus konkret erfaring fra maskinrummet med at styre et af de helt store kommunale kerneområder. Vi er overbeviste om, at han i samspil med byrådet og borgerne kan være med til at videreudvikle Fu-resø Kommune,” siger borgmester Ole Bondo Christensen.

En stærk profil
Furesøs nye kommunaldirektør er uddannet cand. scient. adm. fra Roskilde Universitetscenter og har tidligere været bl.a. konsulent i Deloitte, kontorchef i Økonomistyrelsen og direktør for Børn og Kultur i Fredericia Kommune.

Derudover er Majgaard adjungeret professor i offentlig ledelse og styring på Copenhagen Business School (CBS) samt formand for Børne- og Kulturchef-foreningen.

Klaus Majgaard overtager posten fra Michael Schrøder, der i februar blev kommunaldirektør i Dragør Kommune.
 

Mest Læste

Annonce