Vini Lindhardt fra Furesø til Slagelse

24/6/11 8:35

Furesø Kommune

Vini Lindhardt har efter 8 år i først Farum og siden Furesø Kommune valgt fra 1. august at tiltræde stillingen som Uddannelsesdirektør i Slagelse kommune.

Vini Lindhardt har i sine 8 år som direktør i kommunen haft ansvar for både børn og unge, beskæftigelse og økonomi og har siden etableringen af Furesø Kommune også fungeret som vicekommunaldirektør.

I sin nye stilling som Uddannelsesdirektør i Slagelse Kommune får Vini Lind-hardt udover ansvaret for skole, dagtilbuds- og beskæftigelsesområdet også an-svaret for Kultur & Fritid.

Borgmester Ole Bondo Christensen udtaler: ”Vini har været en nøgleperson først i den økonomiske genopretning i Farum Kommune og siden i fusionen af Værløse og Farum kommuner til Furesø Kommune. Hun har ydet en nærmest overmenneskelig indsats for at få styr på kommunen og bringe den fremad. Vini er indbegrebet af en god kollega og en loyal embedsmand. Hun har været en støtte og en stærk sparringspartner for både mig som borgmester og de udvalgs-formænd, som hun har haft”.

Kommunaldirektør Klaus Majgaard udtaler: ”Vi kommer til at savne Vini. Hun har på alle måder været et aktiv for kommunen. Hun har ydet en uvurderlig ind-sats i vores arbejde med stram økonomistyring og budgetoverholdelse, og hun har samtidig stået bag nogle af de store udviklingsprojekter, som vi har sat i sø-en. Vi ønsker hende al mulig held og lykke i hendes nye job”.

Direktionen vil hurtigst muligt fastlægge den fremtidige opgave- og ansvarfor-deling i direktionen.

Vini Lindhardt tiltræder sin nye stilling i Slagelse den 1. august.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.