Bo Rasmussen ny kommunaldirektør i Gladsaxe

18/4/12 8:23

Gladsaxe Kommune

Det bliver Bo Rasmussen, der tager over, når Gladsaxes mangeårige kommunaldirektør Marius Ibsen går på pension 1. juni efter 20 år på posten.

Bo Rasmussen er 57 år og kommer fra et job som kommunaldirektør i Albertslund, hvor han tiltrådte i 2006. Her er han kendt som en visionær og resultatorienteret leder, der arbejder benhårdt på at omsætte politikernes visioner til virkelighed. En leder, der skaber trivsel og godt arbejdsmiljø med rum for nytænkning. Hans største ledelsesmæssige styrke siges at være, at han i bund og grund er et ordentligt menneske med styr på relationerne. Disse egenskaber gjorde, at han sidste år fik tildelt Den Kommunale Lederpris 2011.

Gladsaxes politikere og embedsmænd kender ham allerede som en god og respekteret samarbejdspartner i arbejdet for den kommende letbane langs Ring 3. Hvor Gladsaxes borgmester Karin Søjberg Holst (A) er formand for Ringby letbanesamarbejdet langs Ring 3, er Bo Rasmussen formand for henholdsvis den administrative styregruppe og embedsmandsgruppen.

Før tiden i Albertslund var Bo Rasmussen i 18 år ansat i Københavns Kommune indenfor miljøområdet, senest som vicedirektør i Miljøkontrollen. Bo Rasmussen har en kandidatgrad i geografi med bifag i psykologi og pædagogik. Hertil skal lægges en MPA, master i offentlig forvaltning.

- Jeg glæder mig meget til samarbejdet. Jeg er sikker på, at Bo Rasmussen er den rette mand til at fortsætte den positive udvikling, Gladsaxe befinder sig i og samtidig fastholde den økonomiske styring, som gennem årene har sikret, at vi har en stærk og robust økonomi, siger Gladsaxes borgmester Karin Søjberg Holst (A).

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.