Alle i Greve skal kunne bruge en computer

21/11/2012 11:32

Greve Kommune

Arbejdsløse og pensionister skal have råd til at lære, hvordan man bruger en computer og kommer på internettet. Derfor tilbyder Greve Kommune nu it-kurser for ældre og arbejdsløse til en brøkdel af den normale pris. Efter nytår får efterlønnere, pensionister og arbejdsløse 700 kroner i tilskud, når de køber et it-kursus for nybegyndere på en af aftenskolerne. Samtidig tilbyder aftenskolerne i Greve ekstra små hold med højst seks deltagere.

Læs også: Mindre papir i det offentlige og bedre velfærd

”Ingen i Greve skal være forhindret i at lære om it på grund af penge. Derfor har Kultur- og Fritidsudvalget fundet penge på budgettet til ekstra tilskud,” siger Lone Rytter Holm, formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Fra den 1. december i år skal alle danskere bruge internettet, når de anmelder flytning, bestiller et sundhedskort – det som før hed sygesikringskort, eller melder deres børn til skole, i daginstitutioner eller fritidstilbud. Og i de kommende år flytter flere og flere funktioner fra papir-blanketter og til internettet.

”For os er det vigtigt, at alle borgere bliver fortrolige med at bruge internettet, for flere og flere tilbud findes kun digitalt,” siger Lone Rytter Holm.
 

Mest Læste

Annonce