Carsten Schultz ny Jobcenterchef i Greve Kommune

02/4/13 12:23

Greve Kommune

Carsten Schultz bliver den ny Jobcenterchef i Greve Kommune.

Carsten er 60 år og har en uddannelsesmæssig baggrund som magister i sociologi fra Københavns Universitet. Han har en mangeårig og bred erfaring på beskæftigelsesområdet fra sine tidligere ansættelser i Arbejdsmarkedsstyrelsen og AF-Storkøbenhavn, samt fra de seneste 6 år som Jobcenterchef i både Frederiksberg og Solrød Kommuner.

”Med ansættelsen af Carsten Schultz som Jobcenterchef får Greve Kommune tilført mange kompetencer”, udtaler Centerchef for Job & Socialservice Gitte Lind.

”Carsten har et indgående kendskab til såvel lovgivningen som til rammerne for styring af både indsats og økonomi på beskæftigelsesområdet. I en tid med mange udfordringer på beskæftigelsesområdet samt implementering af flere store beskæftigelsesreformer, er netop Carstens mangeårige erfaring og brede viden en ressource for Greve Kommune. Carsten tiltræder stillingen som Jobcenterchef den 15. april 2013, og vi glæder os meget til samarbejdet”, slutter Centerchef Gitte Lind.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.