Greve hyldede badmintonkvinder

15/08/2012 13:32

Greve Kommune

Greve Kommune og Greve Strands Badmintonklub hyldede tirsdag eftermiddag de to kvindelige badmintonspillere Christinna Petersen og Kamilla Rytter Juul netop hjemvendt fra OL i London ved et arrangement i Greve Idrætscenter tirsdag eftermiddag.

Greve Kommune og Greve Strands Badmintonklub var sammen værter ved en reception tirsdag eftermiddag for at hylde de to dygtige badmintonkvinder fra OL i London, Christinna Petersen og Kamilla Rytter Juul.

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Lone Rytter Holm overrakte de to badmintonstjerner blomster, og borgmester Hans Barlach holdt en tale og sagde blandt andet:

”Vi er i Greve meget stolte over at have to badmintonspillere fra den lokale Greve Strands Badmintonklub som deltagere i OL, Og der er jo fantastisk, at I er så dygtige, at I har kunnet kæmpe med om de olympiske medaljer.”

Som borgmester glæder jeg mig over toppræstationen, som sætter vores kommune på sportens verdenskort, og jeg glæder mig også over at kommunen har et mangfoldigt idrætsliv på motions- og amatørniveau, og at kommunens støtte til både bredde- og eliteidrætten kan være med til at skabe så gode resultater, som jeres.

Jeg håber, at I med jeres indstilling, vilje og erfaring kan være med til at inspirere og motivere alle de dygtige badmintontalenter, vi har her i Greve, så vi også i fremtiden ser Greve repræsenteret ved de olympiske lege.”

Arrangementet havde samlet mere 150 Greve-borgere, spillere og ledere. De to hjemvendte badmintonspillere udtrykte stor tak for, at så mange havde valgt at hylde dem her på jeres ”hjemmebane”.

Mest Læste

Annonce