Greve Kommune bedst med kommunale rammevilkår

Infrastruktur

03/9/14 9:32

Nick Allentoft

Greve Kommune er bedst i kategorien kommunale rammevilkår. Det viser Dansk Industris netop offentliggjorte undersøgelse af erhvervsklimaet i Danmark. Undersøgelsen placerer samtidig Greve på en samlet ottendeplads blandt landets kommuner.

Greve Kommune er landets bedste kommune, når det drejer sig om kommunale rammevilkår for erhvervslivet, fx erhvervsfrekvens, brug af private leverandører, størrelsen af dækningsagifter og omfanget af erhvervsbyggeri. Det viser Dansk Industris netop offentliggjorte undersøgelse af erhvervsklimaet i de danske kommuner.

 

Kommunale rammevilkår er blot én af 11 kategorier i Dansk Industris undersøgelse, og målt på alle 11 kategorier får Greve Kommune en samlet placering som nummer otte blandt landets 98 kommuner. Det er en placering 25 pladser bedre end i 2013, og samtidig er det den bedste placering blandt kommuner i Region Sjælland.

Læs også denne fra 2012: Greve er sjællandsmester i privat erhvervsliv 

”Jeg er meget stolt og glad over, at det lokale erhvervsliv giver os så god en vurdering. Særligt glad er jeg jo for, at vi får førstepladsen på de kommunale rammevilkår – og førstepladsen blandt kommuner i Region Sjælland”, siger borgmester Pernille Beckmann. ”Jeg tager det som et tegn på, at vores aktive dialog med erhvervslivet og vores inddragelse af virksomheder i formuleringen af kommunens vækstpolitik er den rigtige vej at gå”.

 

Greve Kommune ligger i undersøgelsen også højt placeret, når det handler om brug af private leverandører, hvor der bliver til en plads som nummer seks. Og når det handler om adgang til kvalificeret arbejdskraft og Jobcentrets service over for virksomhederne ligger Greve på en plads som nummer 10. 

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce