Greves yngste borgere får 100 spil

09/11/2012 12:13

Greve Kommune

Børn og voksne i tre daginstitutioner har siden maj testet et nyt brætspil for Karlslunde-firmaet Your First Game. Tirsdag sagde firmaet tak for gode råd, nye ideer og konstruktiv kritik og overrakte 100 spil til kommunens yngste borgere.

Der er te i små glas og børn på armen i daginstitutionen Elverhøj, mens Søren Bak fra Karlslunde-firmaet Your First Game holder en lille takketale.

Børn og voksne i Elverhøj og to andre institutioner har nemlig testet indlæringsspillet Your First Game for Søren og hans kollegaer. Nu kvitterer firmaet med at forære 100 spil til kommunens yngste borgere.

”Tak for alle jeres ideer og gode forslag. I har været en kæmpehjælp og stor inspiration,” siger Søren Bak.

Your First Game er en hjerteformet plade med et farvestrålende motiv og brikker, som den voksne flytter rundt på pladen ved hjælp af en magnet, mens hun fortæller en historie. Der er hyggeligt, og samtidig styrker spillet indlæring og motorik, når børnene forsøger at fange brikkerne.

”I har blandt andet foreslået os, at lave en sang-plade, og det gør vi nu. Næste skridt bliver en plade med billeder af Mariehønen Evigglad og Søren Snegl,” siger Søren Bak..

Ulla Christensen, pædagogisk konsulent i Greve Kommune, tager smilende imod de 100 spil. De skal nu i hænderne på børn i vuggestuer og dagplejer.

Ulla Christensen synes, samarbejdet har været givende:

”Vores interesse i sagen er, at vi har brug for godt legetøj i vores daginstitutioner. Your First Game et godt eksempel på legetøj som både er sjovt og udvikler børnene,” siger hun.

Mest Læste

Annonce