Hjemmepleje i det nordlige Greve sendt i udbud

Ledelse

17/06/2013 10:47

Greve Kommune

Jagten på at finde de to fremtidige leverandører af hjemmepleje til borgere i det nordlige Greve er netop indledt.

Opgaven er sendt i udbud og de to leverandører forventes at være fundet til oktober.

Opgaverne med at give borgere i det nordlige Greve personlig pleje, praktisk hjælp, delegeret sygepleje og hverdagsrehabilitering er netop sendt i udbud. Fristen for at afgive tilbud er 12. august, og herefter skal Byrådet vælge de to leverandører, der skal levere de nævnte ydelser.

Udbuddet blev besluttet af Byrådet i februar og forventningen er, at en skærpet konkurrence vil give en besparelse. Intentionen med udbuddet er også, at det skal danne basis for et offentlig-privat samarbejde, som kommunen allerede har succes med omkring driften af det nye Langagergård Plejecenter.

”Jeg har store forventninger til dette udbud og de nye muligheder det giver”, siger borgmester Hans Barlach. ”Greve Kommune har altid været i front, når det gælder offentlig-privat samarbejde. Vi vil gerne udfordres og inspireres til at gøre tingene bedre. Selvom vi efter min mening har et godt serviceniveau og en god kommunal hjemmepleje, så er det vigtigt, at vi udvikler den, så vi er rustet til morgendagens udfordringer”.

Når udbuddet er gennemført, vil det blive muligt for borgere i det nordlige Greve at vælge mellem to leverandører, som både kan levere praktisk hjælp og personlig pleje. Derudover vil der være mulighed for at tilkøbe forskellige ydelser.

Borgernes valg forventes at kunne ske til oktober. 

Mest Læste

Annonce