Jørgen Nielsen nyt byrådsmedlem i Greve

26/9/12 10:33

Greve Kommune

Jørgen Nielsen bliver nyt medlem af Greve Byråd for De Konservative. Han afløser byrådsmedlem Thomas Elm Kampmann, som forlader byrådet på grund af fraflytning.

Den konservative 1. suppleant til byrådet, Jørgen Nielsen, Skelager 1 i Greve, indtræder i Greve Byråd på mødet den 25. september. Det sker som en følge af, at byrådsmedlem Thomas Elm Kampmann (C) forlader byrådet på grund af fraflytning.

Som nyt byrådsmedlem får Jørgen Nielsen plads i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget og Teknik- og Miljøudvalget.

Jørgen Nielsen er tidligere elektroinstallatør og en kendt idrætsleder i Greve. Han er blandt meget andet formand for Greve Idræts- og Fritidssamvirke og Greve Idrætsforening.


 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.