SF-byrådsmedlem skifter til Socialdemokraterne

24/12/2012 11:32

Greve Kommune

Battal Kücükavci har meldt sig ud af SF, og udtræder derfor af SF´s byrådsgruppe. Battal har meldt sig ind hos Socialdemokraterne, og vil blive optaget i den socialdemokratiske byrådsgruppe på førstkommende gruppemøde. Battal Kücükavci indtrådte i Greve byråd, efter at Kai O. Svensson trak sig af helbredsmæssige årsager.

”Er nogen tids overvejelser, må jeg sande at jeg bedre kan identificere mig med den socialdemokratiske linje, og derfor er jeg meget glad for i dag at kunne kalde mig socialdemokrat.

Socialdemokraterne har i Greve en stærk borgmesterkandidat i Niclas Bekker Poulsen, som jeg ser frem til at arbejde sammen med for at sikre os et godt valg til november ved kommunalvalget.

Det er et stort fokusområde for mig, at vi får sikret job og udvikling i hele Greve, men i særdeleshed også i Greve Nord, hvor jeg selv bor.” - Battal

” Vi skal sikre job og fremtidssikre et højt serviceniveau i Greve, og det vil Battal kæmpe hårdt for ved jeg, så vi byder ham velkommen. Formelt set skal Battal godkendes af den socialdemokratiske byrådsgruppe på førstkommende møde i januar, men jeg forventer at det bliver en formalitet.” - Niclas Bekker Poulsen Gruppeformand for socialdemokraterne i Greve.

Mest Læste

Annonce