SF-byrådsmedlem skifter til Socialdemokraterne

24/12/12 10:32

Greve Kommune

Battal Kücükavci har meldt sig ud af SF, og udtræder derfor af SF´s byrådsgruppe. Battal har meldt sig ind hos Socialdemokraterne, og vil blive optaget i den socialdemokratiske byrådsgruppe på førstkommende gruppemøde. Battal Kücükavci indtrådte i Greve byråd, efter at Kai O. Svensson trak sig af helbredsmæssige årsager.

”Er nogen tids overvejelser, må jeg sande at jeg bedre kan identificere mig med den socialdemokratiske linje, og derfor er jeg meget glad for i dag at kunne kalde mig socialdemokrat.

Socialdemokraterne har i Greve en stærk borgmesterkandidat i Niclas Bekker Poulsen, som jeg ser frem til at arbejde sammen med for at sikre os et godt valg til november ved kommunalvalget.

Det er et stort fokusområde for mig, at vi får sikret job og udvikling i hele Greve, men i særdeleshed også i Greve Nord, hvor jeg selv bor.” - Battal

” Vi skal sikre job og fremtidssikre et højt serviceniveau i Greve, og det vil Battal kæmpe hårdt for ved jeg, så vi byder ham velkommen. Formelt set skal Battal godkendes af den socialdemokratiske byrådsgruppe på førstkommende møde i januar, men jeg forventer at det bliver en formalitet.” - Niclas Bekker Poulsen Gruppeformand for socialdemokraterne i Greve.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.