Kommende direktør Astrid Ravnsbæk
Kommende direktør Astrid Ravnsbæk

Gribskov har fået ny direktør for Teknik og Erhverv

Politik

16/12/14 1:24

Suleman Haider

Astrid Ravnsbæk er den udvalgte til jobbet som direktør for Teknik og Erhverv i Gribskov Kommune. Hun kommer med stor erfaring fra en række ministerier og det private erhvervsliv. Astrid Ravnsbæk begynder i sit nye job 2. februar.

Gribskov har fået ny direktør for Teknik og Erhverv. Hun hedder Astrid Ravnsbæk og kommer til kommunen med stor ledererfaring fra både det offentlige og private erhvervsliv.

50-årige Astrid Ravnsbæk har 20 års erfaring som leder i fire ministerier, hvor hun blandt andet har bygget bro mellem politikere og forvaltninger og udviklet politikker. Senest har hun arbejdet to år som chief management consultant i virksomheden Mercuri Urval, hvor hun blandt andet rådgav kommunale og statslige organisationer om ledelse og lederskab.

I Gribskov Kommune skal Astrid Ravnsbæk betjene de fire politiske udvalg plan- og miljøudvalget, teknisk udvalg, erhvervs- og turismeudvalget og vækstudvalget. Desuden bliver hun ansvarlig for drift, udvikling, ledelse og styring af det samlede teknik-, miljø- og erhvervsområde i kommunen. Hun ser frem til at komme i gang med arbejdet:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at tage fat på de overordnede dagsordner og til at møde alle - både medarbejdere, borgere og virksomheder,” siger Astrid Ravnsbæk.

Stærk evne til at se muligheder og finde løsninger
Hun indgår i den samlede direktion med særligt ansvar for de to centre på det tekniske område, nemlig det nye Center for Teknik og Erhverv og Center for Ejendomsservice.

Gribskov Kommunes kommunaldirektør Holger Spangsberg Kristiansen er utrolig tilfreds med valget af Astrid  Ravnsbæk:

”Vi får en direktør med en rigtig god tilgang til kontakten til borgere og virksomheder, og så har hun en stærk evne til at se muligheder og finde løsninger,” siger kommunaldirektøren.

Borgmester Kim Valentin (V) ser også frem til samarbejdet og fremhæver Astrid Ravnsbæks erfaring med ledelse:

”Hun har stor erfaring på toplederniveau og er særdeles kompetent i forhold til politikerrådgivning. Hun er en spændende tilføjelse til vores direktørhold og den helt rigtige til at sætte rammerne på teknik- og erhvervsområdet,” siger Kim Valentin.

Astrid Ravnsbæk begynder i kommunen 2. februar.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.