Jesper Daugaard ny direktør i Guldborgsund

Ledelse

18/12/13 10:26

Freja Eriksen

Byrådet i Guldborgsund har på sit møde den 12. december vedtaget at ansætte Jesper Daugaard som ny direktør pr. 1. februar 2014.

Jesper Daugaard kommer fra en stilling som centerchef for Dagtilbud og Skoler i Helsingør kommune og har tidligere været arbejdsmarkedschef i Esbjerg samt direktør i Hørsholm kommune.

”Jesper har en bred ballast at trække på, som vi glæder os til at få gavn af i Guldborgsund kommune. Jeg er ikke i tvivl om, at Jesper med fordel kan se på mange områder med nye øjne, og at han vil være et stort aktiv for kommunen”, siger borgmester John Brædder.

Jesper Daugård vil indgå i den samlede direktion på fire direktører. Direktionen arbejder som én samlet enhed med stor vægt på den interne vidensdeling og opgaveløsninger på tværs.  Der er naturligvis stadig en arbejdsfordeling mellem direktørerne, og Jesper Daugaard bliver kontaktdirektør for henholdsvis Arbejdsmarkedsudvalget samt Børne, Familie og Uddannelsesudvalget.

”Vi ser i direktionen meget frem til at få Jesper som ny kollega og til at få hans input til det videre arbejde med den løbende udvikling af kommunen som arbejdsplads og leverandør af service og løsninger til borgerne”, siger kommunaldirektør Claus Thykjær.

Jesper Daugaard er uddannet i statskundskab fra Århus Universitet og har en master i public policy fra RUC. Han har 3 døtre, Line på 22, Emilie på 17 og Sofie på 11 år, og er gift gennem 22 år med Birgitte Daugaard, som er pædagogisk-administrativ konsulent. Jesper har stor interesse for sport og idræt - både som udøvende og som tilskuer.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce