Jesper Daugaard ny direktør i Guldborgsund

Ledelse

18/12/13 10:26

Freja Eriksen

Byrådet i Guldborgsund har på sit møde den 12. december vedtaget at ansætte Jesper Daugaard som ny direktør pr. 1. februar 2014.

Jesper Daugaard kommer fra en stilling som centerchef for Dagtilbud og Skoler i Helsingør kommune og har tidligere været arbejdsmarkedschef i Esbjerg samt direktør i Hørsholm kommune.

”Jesper har en bred ballast at trække på, som vi glæder os til at få gavn af i Guldborgsund kommune. Jeg er ikke i tvivl om, at Jesper med fordel kan se på mange områder med nye øjne, og at han vil være et stort aktiv for kommunen”, siger borgmester John Brædder.

Jesper Daugård vil indgå i den samlede direktion på fire direktører. Direktionen arbejder som én samlet enhed med stor vægt på den interne vidensdeling og opgaveløsninger på tværs.  Der er naturligvis stadig en arbejdsfordeling mellem direktørerne, og Jesper Daugaard bliver kontaktdirektør for henholdsvis Arbejdsmarkedsudvalget samt Børne, Familie og Uddannelsesudvalget.

”Vi ser i direktionen meget frem til at få Jesper som ny kollega og til at få hans input til det videre arbejde med den løbende udvikling af kommunen som arbejdsplads og leverandør af service og løsninger til borgerne”, siger kommunaldirektør Claus Thykjær.

Jesper Daugaard er uddannet i statskundskab fra Århus Universitet og har en master i public policy fra RUC. Han har 3 døtre, Line på 22, Emilie på 17 og Sofie på 11 år, og er gift gennem 22 år med Birgitte Daugaard, som er pædagogisk-administrativ konsulent. Jesper har stor interesse for sport og idræt - både som udøvende og som tilskuer.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.