Borgere får hjælp til selvbetjening

06/02/2012 11:04

Haderslev Kommune

Den næste måneds tid bliver der bygget om i Borgerservice i Haderslev. Det betyder, at det fra i dag vil rode og larme lidt i forhallen på rådhuset. Borgere i Haderslev vil i den næste måneds tid opleve, at det vil larme og rode lidt, hvis de har et ærinde på rådhuset i Haderslev. Borgerservice er i gang med en større ombygning.

Årsagen til, at der bygges om, er, at der skal indrettes et område, hvor borgerne kan få hjælp til at bruge selvbetjeningsløsningerne.

For borgerne betyder det, at de fremover bliver mødt af borgerguider, når de kommer ind i forhallen på rådhuset. Borgerguiderne skal hjælpe borgerne til medbetjening på de computere, der også bliver stillet op.

"Vi ved, at mange borgere gerne vil bruge selvbetjeningsløsningerne, og derfor laver vi nu en målrettet indsats for at få vist borgerne, hvordan de kommer i gang", siger Anne-Mette Michelsen, chef for Borgerservice, Ydelseskontoret og Digitalisering.

Som en del af ombygningen er rådhusets information også flyttet, og borgerne vil i stedet kunne få hjælp af borgerguiderne eller via infoskærme, der sættes op i løbet af den næste måned.

Det nye Borgerservice bliver officielt indviet den 12. marts klokken 10.

 

Mest Læste

Annonce