Borgmester afleverer kaserneargumenter på Christiansborg

26/2/13 9:40

Haderslev Kommune

Borgmester Jens Christian Gjesing tager i morgen onsdag til Christiansborg for at aflevere de gode argumenter for at bevare kaserne i Haderslev.


Bevæbnet med en stak aviser og en række gode argumenter drager borgmester Jens Christian Gjesing i morgen onsdag til Christianborg for at fortælle en række politikere og medlemmer af Forsvarsudvalget om, hvorfor kasernen i Haderslev skal bevares.

”Vi prøver alt i kampen for at bevare kasernen. Selvom forsvarsforhandlingerne nu formentlig er gået ind i en slutfase, så bliver vi ved med at kæmpe til det sidste”, siger Jens Christian Gjesing.

Med sig på turen rundt på Christiansborg har borgmesteren en dugfrisk udgave af JydskeVestkysten, hvor kommunen har indrykket to store annoncer, der beskriver vigtigheden af kasernen i byen.

”Annoncerne beskriver meget godt, hvorfor vi skal bevare kasernen. Det skyldes ikke kun et stort tab af offentlige arbejdspladser, men også at vi har en kaserne, der er god og billig i drift, og hvor der er et stort udviklingspotentiale. Det kan være svært at opdrive JydskeVestkysten i København, og derfor tager jeg en lille rundtur på Christiansborg og forærer en avis til de politikere, der måtte være interesseret”, siger Jens Christian Gjesing.

Borgmesteren vil også argumentere for, at kasernen bevares og gøres til hjemsted for Hærens Internationale Center.

”Kasernen er optimalt indrettet til den slags formål og ydermere har personalet stor erfaring i uddannelse og klargøring af personel til internationale operationer”, siger Jens Christian Gjesing.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.