Borgmester afleverer kaserneargumenter på Christiansborg

26/2/13 9:40

Haderslev Kommune

Borgmester Jens Christian Gjesing tager i morgen onsdag til Christiansborg for at aflevere de gode argumenter for at bevare kaserne i Haderslev.


Bevæbnet med en stak aviser og en række gode argumenter drager borgmester Jens Christian Gjesing i morgen onsdag til Christianborg for at fortælle en række politikere og medlemmer af Forsvarsudvalget om, hvorfor kasernen i Haderslev skal bevares.

”Vi prøver alt i kampen for at bevare kasernen. Selvom forsvarsforhandlingerne nu formentlig er gået ind i en slutfase, så bliver vi ved med at kæmpe til det sidste”, siger Jens Christian Gjesing.

Med sig på turen rundt på Christiansborg har borgmesteren en dugfrisk udgave af JydskeVestkysten, hvor kommunen har indrykket to store annoncer, der beskriver vigtigheden af kasernen i byen.

”Annoncerne beskriver meget godt, hvorfor vi skal bevare kasernen. Det skyldes ikke kun et stort tab af offentlige arbejdspladser, men også at vi har en kaserne, der er god og billig i drift, og hvor der er et stort udviklingspotentiale. Det kan være svært at opdrive JydskeVestkysten i København, og derfor tager jeg en lille rundtur på Christiansborg og forærer en avis til de politikere, der måtte være interesseret”, siger Jens Christian Gjesing.

Borgmesteren vil også argumentere for, at kasernen bevares og gøres til hjemsted for Hærens Internationale Center.

”Kasernen er optimalt indrettet til den slags formål og ydermere har personalet stor erfaring i uddannelse og klargøring af personel til internationale operationer”, siger Jens Christian Gjesing.

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce