Charlotte Veilskov Friis ny direktør i Haderslev

29/08/2011 10:17

Haderslev Kommune

Charlotte Veilskov Friis er 44 år, cand.jur. med en master of public management. Hun er i dag ansat som centerchef for familieområdet i det forpligtende samarbejde mellem Ishøj og Vallensbæk Kommuner. Før da har hun arbejdet som jurist og konstitueret social- og kulturchef i Stenlille Kommune.

”Jeg glæder mig meget til jobbet som direktør for Børne- og Familieservice i Haderslev Kommune. En af de store udfordringer ser jeg i at gennemføre Haderslev-reformen. Mit mål er her at få alle medarbejdere til at føle sig hjemme og velkomne i den nye organisation samt at få de forskellige faggrupper til at arbejde sammen med barnet i centrum. Ligeværdighed, faglig anerkendelse og respekt er for mig nøgleordene i denne proces”, siger Charlotte Veilskov Friis.

”På kommunens vegne byder jeg Charlotte Veilskov Friis velkommen til Haderslev Kommune. Med sin baggrund og erfaring er jeg sikker på, hun er godt rustet til jobbet som direktør for Børne- og Familieservice”, siger borgmester Jens Christian Gjesing.

Charlotte Veilskov Friis tiltræder 1. oktober 2011. Der var 18 ansøgere til stillingen.

Privat er Charlotte Veilskov Friis gift med Thorkild, og sammen har de Benedikte på 14 og Asbjørn på 12. Sin fritid bruger Charlotte på ridning med datteren og løbeture med sønnen.
 

Mest Læste

Annonce