Charlotte Veilskov Friis ny direktør i Haderslev

29/8/11 8:17

Haderslev Kommune

Charlotte Veilskov Friis er 44 år, cand.jur. med en master of public management. Hun er i dag ansat som centerchef for familieområdet i det forpligtende samarbejde mellem Ishøj og Vallensbæk Kommuner. Før da har hun arbejdet som jurist og konstitueret social- og kulturchef i Stenlille Kommune.

”Jeg glæder mig meget til jobbet som direktør for Børne- og Familieservice i Haderslev Kommune. En af de store udfordringer ser jeg i at gennemføre Haderslev-reformen. Mit mål er her at få alle medarbejdere til at føle sig hjemme og velkomne i den nye organisation samt at få de forskellige faggrupper til at arbejde sammen med barnet i centrum. Ligeværdighed, faglig anerkendelse og respekt er for mig nøgleordene i denne proces”, siger Charlotte Veilskov Friis.

”På kommunens vegne byder jeg Charlotte Veilskov Friis velkommen til Haderslev Kommune. Med sin baggrund og erfaring er jeg sikker på, hun er godt rustet til jobbet som direktør for Børne- og Familieservice”, siger borgmester Jens Christian Gjesing.

Charlotte Veilskov Friis tiltræder 1. oktober 2011. Der var 18 ansøgere til stillingen.

Privat er Charlotte Veilskov Friis gift med Thorkild, og sammen har de Benedikte på 14 og Asbjørn på 12. Sin fritid bruger Charlotte på ridning med datteren og løbeture med sønnen.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.