Mød Haderslev Kommune på Facebook

05/03/2013 14:38

Haderslev Kommune

Fra fredag den 1. marts kan borgerne møde Haderslev Kommune på Facebook. Formålet er at give borgerne relevant serviceinformation direkte i et medie, som mange orienterer sig i flere gange dagligt.


Borgerne kan nu møde Haderslev Kommune på Facebook. Kommunen har netop åbnet for sin officielle Facebookside.

”Det har aldrig været lettere at holde sig opdateret på, hvad der rører sig i Haderslev Kommune. Nyheder bliver leveret hurtigt og direkte, og borgerne har mulighed for at kommentere på vores tiltag. Vi glæder os til en positiv dialog med borgerne om vores kommune”, siger borgmester Jens Christian Gjesing.

På Facebooksiden kan man forvente at få nyheder af forskellig art. Det kan for eksempel være information om et nyt rygestopkursus, en boligmesse, kulturtilbud og andre services. Haderslev Kommune vil også bruge Facebook til at få input fra borgerne. Det kan for eksempel være ved høringer eller andre projekter, hvor vi gerne vil have borgernes idéer at arbejde videre med.

Borgerne er også meget velkomne til selv at skrive på siden. Det er dog vigtigt at understrege, at kommunen ikke kan lave sagsbehandling på Facebook, men borgerne kan blive hjulpet videre til den rette afdeling.

”En positiv ting ved Facebook er, at kommunen kan komme i direkte kontakt med en meget bred målgruppe. Særligt vil vi gerne udbrede kendskabet til, hvordan en kommune fungerer over for de yngre borgere, som nogle gange kan føle, at kommunen er langt væk fra deres hverdag. Det vil vi gerne vise, at vi ikke er”, siger kommunaldirektør Willy Feddersen.

Facebooksiden er ikke forbeholdt borgere, der i forvejen har en Facebookside. Alle kan besøge siden på www.facebook.com/haderslevkommune uden at være logget ind.

Mest Læste

Annonce