Søren Hjortsø Kristensen ny chef for Teknik og Miljø i Haderslev

24/2/12 12:43

Haderslev Kommune

Den 49-årige Søren Hjortsø Kristensen bliver ny chef for Teknik og Miljø i Haderslev Kommune. Han kommer fra et job som teknisk direktør i Odder Kommune.

Den 1. maj får medarbejderne i Teknik og Miljø i Haderslev Kommune ny chef. Den 49-årige Søren Hjortsø Kristensen skal afløse den nuværende chef for Teknik og Miljø, Erik Ancker, der har valgt at gå på pension den 1. april.

Søren Hjortsø Kristensen er uddannet Cand. Techn. Soc. fra RUC og har siden 2006 været teknisk direktør i Odder Kommune. Han har stor erfaring som leder og har arbejdet med det kommunaltekniske område i 25 år. Inden han kom til Odder har han været teknisk vicedirektør i Fredericia Kommune og direktør for Miljøcenter Østjylland.

”Vi har valgt Søren Hjortsø Kristensen, fordi han udover at være en erfaren leder med en stor faglig indsigt også er nytænkende. Han har haft succes med store projekter med borgerinddragelse, og jeg er sikker på, at det er noget både medarbejdere og borgere i Haderslev vil få glæde af”, siger direktør for Erhvervs- og Borgerservice, Rune Larsson.

I Haderslev bliver Søren Hjortsø Kristensen chef for cirka 175 medarbejdere, fordelt under 8 teamledere, en driftsafdeling og brand og redning.

Privat bor den nye chef i Fredericia med sin kone og parrets to sønner. Fritiden bruges både på løb og musik.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.