Virksomheder kan hjælpe erhvervsorganisation godt fra start

14/06/2012 14:10

Haderslev Kommune

Store og små virksomheder i Haderslev Kommune opfordres til i den kommende tid at komme med input til processen for en ny erhvervsfremme-organisation i Haderslev Kommune.


For nylig var erhvervsfolk i Haderslev Kommune samlet for at sætte gang i en proces om en ny erhvervsfremme-organisation i Haderslev Kommune. Der blev nedsat en arbejdsgruppe, der i de næste par måneder skal arbejde videre med organisationen, og i perioden frem til næste stormøde opfodres virksomheder til at komme med input til, hvordan de synes processen skal skrues sammen.

”Vi har lovet at lytte grundigt til, hvad erhvervsfolkene siger, og det mener vi meget bogstaveligt. Sidder der nogle med gode ideer, så håber vi derfor meget, at de kommer på banen nu, så arbejdsgruppen får noget at arbejde med”, siger borgmester Jens Christian Gjesing.

”Vi har mange virksomheder, der gør det rigtig godt. Senest har en undersøgelse vist, at virksomheder i kommunen er rigtig gode, når det gælder vækst, og hvis man på nogen måde har idéer til, hvordan vi får løftet de positive tendenser med over i en ny organisation, så skal man ikke holde sig tilbage”, siger Jens Christian Gjesing.

Arbejdsgruppen skal hen over sommeren arbejde med organisationen, herunder indhold og mål, og i september bliver alle interessenter så igen indkaldt til møde, hvor arbejdsgruppen fremlægger sine konklusioner. Indtil da kan input og ideer sendes til konsulent i Erhvervs- og Borgerservice, Signe Marie Sundekilde, [email protected]. Virksomheder og interessenter kan også kontakte erhvervsforeningerne og gøre deres indflydelse gældende den vej rundt.

Arbejdsgruppen består af Erik Gram (Haderslev Erhvervsråd), Brian Duus (Haderslev Industri- og Hårdværkerforening), Per Bossen (Iværksætterbyen), Peter Jørgensen (Oplevelseserhverv) Ove Outzen (Udddannelseserhvervene), Christian Skovfoged (boligerhvervene), Orla Mortensen (detailhandlen) og Johan Schmidt (landbruget).

Mest Læste

Annonce