Ny direktør ansat i Helsingør

Ledelse

18/12/13 10:19

Freja Eriksen

Stine Johansen skal med erfaring inden for både den private og den offentlige sektor nu være direktør i Helsingør Kommune.

Siden direktør i Helsingør Kommune, Anders Mørk Hansen, sagde sin stilling op for at blive kommunaldirektør i Halsnæs Kommune, har et ansættelsesudvalg ledt efter en ny direktør, der sammen med Marianne Hoff Andersen og kommunaldirektør Bjarne Pedersen skal udgøre direktionen i Helsingør Kommune.

Valget er faldet på Stine Johansen, der er 39 år, cand.mag. i visuel kultur og MBA i ledelse.

Stine Johansen har både erfaring inden for den private og den offentlige sektor. Hun har blandt andet været ansat i IBM med ansvaret for en række danske ministerier. Fra 2009-2013 har hun været direktør, herunder fungerende kommunaldirektør, i Sermersooq kommune i Grønland, der blandt andet omfatter hovedstaden Nuuk.

- Vi glæder os til at byde Stine velkommen til Helsingør Kommune. Stine har uden tvivl et stort ledelsestalent, et drive og et udsyn, som vi får glæde af her hos os, siger kommunaldirektør i Helsingør Kommune Bjarne Pedersen.

Stine Johansen ser frem til at begynde i det nye job:

- Helsingør er et fantastisk spændende sted. Jeg glæder mig meget til den 1. marts, hvor jeg skal møde alle de mennesker, jeg skal arbejde sammen med. Det er et stort privilegium at blive en del af Helsingør Kommune, og jeg glæder mig til at bidrage til udviklingen, siger Stine Johansen.

Stine Johansen bor i København med sin partner Leise Johnsen og deres tre børn.

Den nye direktør begynder i Helsingør Kommune den 1. marts 2014.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.