Lis Bukholt er Herning Kommunes nye sundheds- og ældrechef

14/11/2012 12:47

Niels M. Jepsen

Lis Bukholt kan strege ordet "konstitueret" ud i sin stillingsbetegnelse. Hun er nu udnævnt til Herning Kommunes nye sundheds- og ældrechef. Da Ina Ahrensberg ved årsskiftet stoppede som sundheds- og ældrechef i Herning Kommune, blev Lis Bukholt konstitueret i stillingen. Nu kan Lis Bukholt så strege ordet "konstitueret", når hun taler om sit job.

Blandt 11 ansøgere er hun af et enigt ansættelsesudvalg nu udnævt til Herning Kommunes sundheds- og ældrechef.

- Vi får en leder med et kæmpestort kendskab til området. En leder, som allerede i 10-11 måneder har løftet den store og tunge opgave med flotte resultater til følge, siger konstitueret SSB-direktør Karin Locander.

Lis Bukholt er 56 år og har været ved Herning Kommune i 24 år. Som sundheds- og ældrechef har hun ansvaret for 1300 medarbejdere på et af de områder, hvor der er allermest offentligt fokus.

Men Lis Bukholt glæder sig til udfordringen:

- Jeg føler, jeg har stor opbakning i organisationen, og jeg har syntes, det har været en meget spændende opgave det lille års tid, jeg har været konstitueret i stillingen, siger hun.

Lis Bukholt nævner innovation og forebyggelse som to af de meget vigtige temaer på sundheds- og ældreområdet.

- Vi bliver nødt til at finde nye veje, tage nye initiativer og finde nye måder at løse nogle af opgaverne på. Vi er nødt til at være innovative, hvis vi skal kunne levere de ydelser, borgerne efterspørger, siger hun.

Lis Bukholt bor i Herning, er gift, har to voksne døtre og to børnebørn.

Mest Læste

Annonce