Depotdriften for hjælpemidler skifter hænder

28/06/2012 15:44

Holbæk Kommune

Den 1. juni 2012 overtog Falck Hjælpemidler driften af depot for hjælpemidler i Holbæk Kommune. Falck Hjælpemidler leverede det ”økonomisk mest fordelagtige tilbud” og vandt dermed Holbæk Kommunes udbud.

Nu skal firmaet så sørge for lagerhold, vedligeholdelse og transport af de mange hjælpemidler, som blandt andre ældre og handicappede får stillet til rådighed i Holbæk Kommune.

– Vi har lagt vægt på både prisen, kvaliteten og servicen i vores udbud. Det betyder, at vi har fået en god pris samtidig med, at vi har sikret korte ventetider og god service i forhold til administrationen af hjælpemidlerne, siger Jan Christensen, der er Socialchef i Holbæk Kommune.

4 millioner sparet
Den nye aftale betyder en besparelse på ca. 4 millioner kroner årligt i forhold til tidligere. Det svarer til en besparelse på hele 30 procent.

– Som offentlig myndighed har vi fokus på at få den rette service til den bedst mulige pris. Når vi kan spare midler ét sted, giver det mulighed for at udvikle servicen et andet sted. Derfor glæder jeg mig også over, at der tegner sig en større besparelse på udbuddet, siger Jan Christensen.


Falck Hjælpemidler
Administrerende direktør for Falck Hjælpemidler, Brian Jørgensen, glæder sig naturligvis over, at valget faldt på hans virksomhed og ser frem til samarbejdet med kommunens borgere og medarbejdere.

Falck Hjælpemidler afløser den nuværende leverandør, Zealand Care, der også bød på opgaven. 

Mest Læste

Annonce