Stolte af at bo i Vangen

12/12/2012 10:50

Holbæk Kommune

Unge fra Vangkvarteret bliver mere selvbevidste og reklamerer nu for deres bydel. En hel del mennesker tror, at Vangkvarteret er et sted, hvor alle de unge er vilde, laver ballade og begår kriminalitet. Det er heldigvis ikke i overensstemmelse med virkeligheden. Stadig flere af kvarterets unge er nemlig i fuld gang med at tage en ungdomsuddannelse.

For at markere denne positive udvikling har Lejerbo og Holbæk Kommune valgt at fejre de mange unge, som er i gang med en ungdomsuddannelse. De kan få en sort T-shirt med grøn eller pink skrift på brystet: ”JEG BOR I VANGEN” – og på ryggen er der en stregkode med underteksten ”Under uddannelse”.

Da Søren Moses fra 4300 Agervang og Susanne Lysholm Jensen fra Lejerbo uddelte de første T-shirts, blev de unge trakteret med sodavand, kage, hyldesttale og en opfordring til – sammen med deres kammerater – at blive levende reklamesøjler for det område, hvor de bor.

Mange af Vangkvarterets unge, der er under uddannelse, vil gerne reklamere for deres bydel. På ryggen kan man læse, at T-shirtens ejer er et ungt menneske, som uddanner sig.

Mest Læste

Annonce