Peter Kjærgård er ansat i en nyoprettet stilling som eventchef i Holstebro Kommune
Peter Kjærgård er ansat i en nyoprettet stilling som eventchef i Holstebro Kommune

Ny eventchef i Holstebro Kommune

Ledelse

02/12/14 9:19

Nick Allentoft

Ny eventchef skal trække flere events til kommunen. Han kommer med stor erfaring fra Randers, Herning og Kolding.

Peter Kjærgård er ansat i en nyoprettet stilling som eventchef i Holstebro Kommune. Han starter i jobbet 1. januar 2015, og succeskriteriet for eventchefen er, at han skal være med til at trække flere events til kommunen.

Den 48-årige Peter Kjærgård har et cv, der bærer præg af solid og relevant erfaring inden for kulturlivet og oplevelsesøkonomien. Den nye eventchef har bl.a. stået i spidsen for NRGI Park og Arena siden 2007, været hoteldirektør på Aarslev Kro, projektleder i Herning Kongrescenter og teaterchef i Kolding Teater.

Det kulturelle og oplevelsesorienterede landkort

Siden 2012, hvor Holstebro Kommune var vært for Spejdernes Lejr 2012 og havde 70.000 spejdere og gæster på besøg, har der fra kommunens side været et ønske om at opdyrke flere begivenheder, der kan få Holstebro Kommune på det kulturelle og oplevelsesorienterede landkort.

- Vi har et potentiale for at skabe større events i kommunen, som vi ser frem til at få løftet, bl.a. for at statuere vores profil som en kommune, der udvikler events i tæt samarbejde med borgere og samarbejdspartnere. Med den nye eventchef ved roret, er jeg sikker på, at vi har de rette forudsætninger, siger Hanne Rahbek, sekretariatschef i Holstebro Kommune.

Eventchefen skal blandt andet udvikle events i tæt samspil med lokale interessenter. Det lokale afsæt er vigtigt, men et bredt netværk i det danske kultur- og fritidsliv er også betydningsfyldt. Dét netværk har Peter Kjærgård.

- Jeg glæder mig til at blive en del af Holstebro Kommunes fortsatte kulturelle udvikling og til at tage fat på opgaven med at udvikle events. Og jeg glæder mig meget til at hilse på mange af de dygtige aktører, der i dag arbejder med området, siger Peter Kjærgård.

Peter Kjærgård er gift, far til tre børn og bor i Ry. Fritiden bruger han bl.a. på motion i naturen.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.