Ny udviklingspulje til folkeoplysning

04/04/2013 13:12

Karsten Peier

Med puljen lægges der bl.a. op til nye samarbejder og partnerskaber

Holstebro Kommune vil med en ny udviklingspulje være med til at understøtte særlige initiativer på folkeoplysningsområdet. Puljen er på 100.000 kr. i 2013. Med puljen lægges der bl.a. op til at udvikle nye samarbejder og partnerskaber på tværs af forskellige interesser inden for folkeoplysning.

- Partnerskaberne kan være med til at inspirere og skabe mangfoldighed, men også medvirke til at frigive flere ressourcer hos de frivillige aktører. Med udviklingspuljen lægges der også op til at imødekomme utraditionelle projekter, som kan tiltrække nye målgrupper, siger fritidschef i Holstebro Kommune, Lisbeth Madsen.

Skabe yderligere engagement

Udviklingspuljen er vedtaget i Kultur- og Fritidsudvalget og udvalgets formand, Thomas Danielsen, understreger, at puljen kan være med til at skabe yderligere engagement og liv.

- Den kan være med til at udvikle foreningerne inden for folkeoplysningsområdet og styrke det mangfoldige og identitetsskabende foreningsliv i Holstebro Kommune, siger Thomas Danielsen.

Udviklingspuljen kan søges til forskellige former for udviklingsarbejde rettet mod organisationsformer, initiativer, foreninger og projekter, der har et folkeoplysende sigte.

- Formålet med puljen er samtidig at drage erfaringer fra nye projekter inden for folkeoplysning, som kan sætte gang i andre spændende initiativer i kommunen, siger Lisbeth Madsen.

Læs mere om udviklingspuljen på Foreningsportalen.

Mest Læste

Annonce