Rasmus Byskov-Nielsen ny teamleder i Holstebro Kommune

Ledelse

07/6/12 8:34

Nick Allentoft

Blandt 18 ansøgere har Holstebro Kommune ansat Rasmus Byskov-Nielsen, Holstebro, som teamleder i Udvikling og Strategi, der er en afdeling under Borgmesterkontoret. Rasmus Byskov-Nielsen, der er 32 år, har været konstitueret i stillingen siden februar 2011.

Rasmus Byskov Nielsen blev i oktober 2006 uddannet som cand. scient.pol. fra Aarhus Universitet. Efter jobs som fuldmægtig i Århus Kommune og senere i Region Midtjylland blev han i februar 2009 ansat som udviklingskonsulent i Udvikling og Strategi i Holstebro Kommune, hvor han altså nu er teamleder. Afdelingen understøtter flere eksterne og interne udviklingsprojekter. Et eksempel er udviklingen af det nye Center for Sundhed i Holstebro.

Rasmus Byskov-Nielsen afløser Dorte-Pia Ravnsbæk i stillingen som teamleder i Udvikling og Strategi. Dorte-Pia Ravnsbæk har nu egen konsulentvirksomhed og arbejder som en af kommunens konsulenter i planlægningen af Spejdernes Lejr 2012. Efter lejren fortsætter hun som konsulent i egen virksomhed.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.