Hvidovre Kommunes by- og teknikdirektør fratræder

Ledelse

17/01/2014 14:30

Freja Eriksen

By- og teknikdirektør i Hvidovre Kommune, Anders Thanning, har besluttet at fratræde efter næsten 20 år som direktør for teknik- og miljøområdet i kommunen.

Om årsagen til beslutningen om at fratræde som direktør siger Anders Thanning: 

- Jeg er nået til et sted i min karriere og mit liv, hvor det er naturligt for mig at bruge mine kompetencer og erfaringer i en ny sammenhæng. Jeg ser frem til muligheden for at kaste mig over nye udfordringer.

Fratrædelsen sker efter en tid med stor turbulens omkring et cykelprojekt i By- og Teknikforvaltningens Vej- og Parkafdeling – et projekt, som har mødt kritik fra flere medlemmer af Hvidovre Kommunalbestyrelse.

- Jeg vedstår mig det overordnede administrative ansvar for cykelprojektet, og min fratrædelse skal også ses i lyset af, at jeg ikke ønsker at stå i vejen for genopretningen af tilliden mellem ledelsen af By- og Teknikforvaltningen og det politiske niveau, siger Anders Thanning.

Borgmester i Hvidovre Kommune, Helle Adelborg, udtaler i anledning af Anders Thannings beslutning om at stoppe:

- Jeg nærer stor respekt for Anders Thanning og for hans beslutning om at fratræde. Jeg er dog oprigtigt ked af beslutningen, for med fratrædelsen mister Hvidovre Kommune en dygtig direktør, som gennem mange år har været et aktiv for kommunen. Anders Thanning har opnået mange resultater af stor betydning for kommunens udvikling. Jeg har personligt haft et godt samarbejde med Anders Thanning, som jeg vil savne.

- Jeg har oplevet Anders Thanning som en dygtig leder og et grundlæggende positivt menneske. Jeg ved, at han har haft stor betydning i forhold til at implementere en anerkendende virksomhedskultur i Hvidovre Kommune. Han har udviklet og optimeret By- og Teknikforvaltningen, så han i dag med stolthed kan efterlade sig en dygtig og professionel forvaltning, siger Hvidovres Kommunes kommunaldirektør Nich Bendtsen.

Mest Læste

Annonce