Jammerbugt Kommune får live transmission fra kommunalbestyrelsesmøder

09/1/13 1:37

Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune har underskrevet kontrakten med KommuneTV om live transmission af kommunalbestyrelsesmøderne i det nye år ved en lille festlig sammenkomst i byrådssalen med flag og skål. Den første transmission finder sted i slutningen af januar. Med underskrivelsen af kontrakten kan borgerne sidde hjemme i sofaen og følge med i kommunalbestyrelsens møder, både online på www.jammerbugt.dk og på smartphones og tablets. Efter mødet er der mulighed for at hoppe rundt i dagsordenspunkterne.

- Vi er selvfølgelig utroligt glade for, at vi kan give borgerne mulighed for at følge med i demokratiet og i lokalpolitikken. Med dette tiltag bevæger vi også hjem i stuen til borgerne, så flere kan følge med i det politiske arbejde. Med andre ord har Jammerbugt Kommune med dette tiltag for alvor bevæget sig ind i den digitale tidsalder, siger borgmester Mogens Gade.
Tilbage i oktober sidste år var der en prøve transmission og på baggrund af de positive erfaringer og tilkendegivelser fra denne transmission, har politikerne besluttet at indføre kommunalbestyrelsesmøder live.

Tallene fra oktober viste, at borgerne strømmede ind den virtuelle byrådssal. 400 unikke brugere så med på selve live transmissionen. Efterfølgende så 250 unikke brugere med on demand. Det vil sige, at de selv er gået ind og set optagelsen på nettet.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.