Jammerbugt Kommune får live transmission fra kommunalbestyrelsesmøder

09/01/2013 14:37

Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune har underskrevet kontrakten med KommuneTV om live transmission af kommunalbestyrelsesmøderne i det nye år ved en lille festlig sammenkomst i byrådssalen med flag og skål. Den første transmission finder sted i slutningen af januar. Med underskrivelsen af kontrakten kan borgerne sidde hjemme i sofaen og følge med i kommunalbestyrelsens møder, både online på www.jammerbugt.dk og på smartphones og tablets. Efter mødet er der mulighed for at hoppe rundt i dagsordenspunkterne.

- Vi er selvfølgelig utroligt glade for, at vi kan give borgerne mulighed for at følge med i demokratiet og i lokalpolitikken. Med dette tiltag bevæger vi også hjem i stuen til borgerne, så flere kan følge med i det politiske arbejde. Med andre ord har Jammerbugt Kommune med dette tiltag for alvor bevæget sig ind i den digitale tidsalder, siger borgmester Mogens Gade.
Tilbage i oktober sidste år var der en prøve transmission og på baggrund af de positive erfaringer og tilkendegivelser fra denne transmission, har politikerne besluttet at indføre kommunalbestyrelsesmøder live.

Tallene fra oktober viste, at borgerne strømmede ind den virtuelle byrådssal. 400 unikke brugere så med på selve live transmissionen. Efterfølgende så 250 unikke brugere med on demand. Det vil sige, at de selv er gået ind og set optagelsen på nettet.

Mest Læste

Annonce