Anne Vang forlader politik

Politik

21/8/13 3:15

Nick Allentoft

Anne Vang (S) forlader efter otte år i københavnsk politik posten som børne- og ungdomsborgmester for at blive direktør for erhvervsuddannelserne ved Niels Brock.
Anne Vang (S) forlader efter otte år i københavnsk politik posten som børne- og ungdomsborgmester for at blive direktør for erhvervsuddannelserne ved Niels Brock.   - Det er et drømmejob, jeg går ind til. Gode erhvervsuddannelser giver unge mennesker viden, jobmuligheder og gode liv. Ligesom de sørger for, at danske virksomheder har kvalificeret arbejdskraft. Jeg glæder mig til at lede den merkantile erhvervsuddannelse i København. Det er en spændende tid for erhvervsuddannelserne, siger Anne Vang.   Hun understreger, at jobskiftet handler om et tilvalg af Niels Brock, ikke et fravalg af københavnerpolitik;   - Jeg har været utrolig glad for mine otte år på Københavns Rådhus. Både fire år som politisk ordfører og fire år som børne- og ungdomsborgmester, og jeg er stolt af de politiske resultater. Så det er lidt vemodigt. Jeg skal da heller ikke udelukke, at jeg en dag om mange år får lyst til at kaste mig over politik igen, siger Anne Vang.   Hun blev første gang valgt til Københavns Borgerrepræsentationen i 2005. Hun blev genvalgt ved kommunalvalget i 2009 og har siden fungeret som hovedstadens borgmester for Børne- og Ungdomsforvaltningen.   

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.