Direktør i København fritaget for tjeneste

28/6/12 9:49

Københavns Kommune

Sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen har i dag fritaget administrerende direktør i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Lene Sillasen for tjeneste. Det sker på baggrund af en afdækning af arbejdsmiljøet i Centralforvaltningen, som borgmesteren satte i gang efter en henvendelse fra fire fagforbund. Sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen udtaler:

Undersøgelsen peger på en uhensigtsmæssig ledelsesadfærd. Den peger også på en udskiftning af den administrerende direktør som en forudsætning for at få genskabt et tillidsfuldt arbejdsmiljø i centralforvaltningen.

Endvidere peger undersøgelsen på, at problemerne vedrørende det psykiske arbejdsmiljø har stået på i en årrække. Direktionen er på intet tidspunkt gået til mig med information herom.

Derfor har jeg i dag fritaget den administrerende direktør for tjeneste, mens sagen afklares.

Anne Skovbro, Økonomiforvaltningen, er i dag blevet konstitueret som administrerende direktør.

I løbet af sommeren vil der blive udarbejdet en handlingsplan, der kan genskabe et arbejdsmiljø præget af moderne og inddragende ledelse for medarbejderne i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen.

Borgmesteren har ikke yderligere kommentarer.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.