1000 er steget på bussen

Velfærd

05/9/13 8:52

Freja Eriksen

Over 1000 personer har tilmeldt sig Facebook-siden Stig På, der er den digitale udløber af Det rullende Jobcenter - bussen der kører rundt og formidler job i hele Kolding Kommune.

I løbet af de tre måneder projektet med bus og facebook har været i gang, har der været et støt stigende antal besøgende personer både fysisk i bussen, og digitalt på nettet.

"Det er svært at sige, hvor mange ansættelser projektet har udløst for vi be'r jo ikke folk give besked når de lykkedes med deres jobsøgning. Men både virksomheder og jobsøgende i hele kommunen har taget rigtigt i mod os, og vi oplever en rigtig positiv stemning omkring projektet," fortæller Sanne Grüner, Jobkonsulent i Det rullende Jobcenter.

Der kan dog findes tal frem fra nogle af de digitale højdepunkter, og ved at kigge lidt på statistikken, kan man se, at enkelte jobopslag bliver delt og kommenteret så meget, at over et par tusinde personer får vist opslaget.

"Det er jo en meget direkte måde, og vi kan se, at der er nogle solide netværk mellem flere af de ledige. Hvis der er spændende opslag, så er der ofte personer der lige tipper hinanden med linket, og det er jo en rigtig fin måde at få spredt et budskab og gjort opmærksom på de ledige stillinger," fortæller Sanne Grüner.

Facebook-siden Stig På er her:

https://www.facebook.com/jegstigerpaa

Jobcenter Kolding kan også kontaktes på Tlf. 79 79 86 86

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.