Direktør Stefan Birkebjerg Andersen fra Kolding til Odense

01/03/2012 11:00

Kolding Kommune

By- og udviklingsdirektør Stefan Birkebjerg Andersen stopper i Kolding Kommune 1. april for at blive adm. direktør for By- og kulturforvaltningen i Odense Kommune.

”Jeg har forståelse for, at Stefan Birkebjerg Andersen ønsker at vende tilbage til Fyn. Samtidig vil jeg dog gerne takke ham for de store skridt, der er taget. Med sin stærke personlighed har han sat sit præg og fået ændret kulturen, og den proces vil vi fortsætte”, siger borgmester Jørn Pedersen.

Stefan Birkebjerg Andersen fortsætter som direktør uændret indtil sin fratræden til udgangen af marts 2012.

”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Borgmester, Byråd og Direktionen for mange spændende opgaver, gode vilkår, inspirerende samvær og et altid godt samarbejde. Det har været et privilegium og en kilde til mange glæder at være ansat i Kolding Kommune”, siger han og fortsætter:

”Jeg har været direktør i By- og udviklingsforvaltningen i to år – hvilket er kortere tid, end jeg havde forventet. Til gengæld er forvaltningens resultater langt større, end jeg havde turde håbe. Medarbejdere og ledelse har sammen skabt en helt ny forvaltningstype og – kultur, hvor vi med stolthed kan konstatere, at det er lykkedes på en og samme tid at skabe stor tilfredshed med vores service og myndighedsudøvelse blandt borgere og virksomheder og stor trivsel og arbejdsglæde blandt medarbejderne. Det er jeg meget stolt af.”

Det indstilles til Økonomiudvalgets møde mandag 5. marts, at den nuværende vicedirektør, Stig Isaksen, bliver konstitueret som direktør pr. 1. april.

Mest Læste

Annonce