Kursus i brug af sociale medier for foreninger og frivillige

25/12/12 9:59

Kolding Kommune

Foreninger og frivillige i Kolding Kommune inviteres til kursus i brug af sociale medier af kulturafdelingen og fritidsafdelingen under By- og Udviklingsforvaltningen.

Hvad er sociale medier, og hvad kan de bruges til? Foreninger og frivillige i Kolding får nu muligheden for at lære, hvordan sociale medier kan bruges til at gøre opmærksom på sig selv og kommunikere med borgere, besøgende og kunder via sociale medier.

Alle går efterhånden rundt med en smartphone, og det har en betydning for kommunikationen med brugerne i foreninger. Med QR-koder kan foreninger på plakater og andet trykt materiale eksempelvis indsætte direkte links til hjemmesider og Facebook-sider. Laver foreningerne selv QR-koder er det omkostningsfrit, mens det hurtigt kan løbe op i store udgifter, når der bruges professionel assistance. Med kurset er det håbet, at foreningerne får et overblik over hvad der er muligt, hvor kræfterne er bedst brugt samt værktøjer til at komme i gang med blandt andet QR-koder. Formidlingschef Kirsten Lund fra Koldingbibliotekerne leder kurset, som afvikles på Kolding Bibliotek 16. januar kl. :00-18:00.

Kurset i brug af sociale medier er et i en række af tre gratis arrangementer fra efteråret 2012 og frem til foråret 2013. Udover brug af sociale medier tilbydes der kurser i organisering og rekruttering, samt økonomi og fundraising. Kurset i organisering og rekruttering fandt sted i november 2012, men kurset i økonomi og fundraising finder sted onsdag 6. marts kl. 16:30-19:00. 

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce