Ledig stilling som by- og udviklingsdirektør

09/03/2012 09:48

Kolding Kommune

Frem til 13. april har interesserede mulighed for at søge den ledige stilling som direktør for By- og Udviklingsforvaltningen. I annoncen efter ny by- og udviklingsdirektør bliver der blandt andet tegnet en personprofil:

"Den nye direktørs uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Men forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation, hvor der konstant er en række komplekse problemstillinger at forholde sig til, er afgørende. Byrådet har allerede besluttet en række omfattende projekter, som den nye direktør får ansvaret for at få realiseret. Det stiller krav om solid drifts- og implementeringserfaring, hvor direktørens innovative evner kan anvendes.

By- og udviklingsdirektøren indgår i kommunens direktion, der består af fem forvaltningsdirektører. Direktionen arbejder målrettet og tværfagligt på at virkeliggøre de politiske krav til nytænkning og innovation. Der sker bl.a. gennem en række tværgående programmer. I den omstillingsperiode, som alle kommuner er midt i, er det vigtigt, at koncerntankegangen er fremherskende i den samarbejdende direktion."

Stillingen er blevet ledig, fordi Stefan Birkebjerg Andersen forlader Kolding Kommune 1. april for at blive direktør i Odense Kommune.

Mest Læste

Annonce