OL bronzevindere hyldet

15/08/2012 11:26

Kolding Kommune

De nykårede danske vindere af OL bronze i bådklassen 49’er, Peter Lang og Allan Nørregaard, blev tirsdag hyldet på Kolding Rådhus for deres flotte præstation.

De to sejlere fra Kolding Sejlklub vandt bronze i 49'eren efter en tæt og nervepirrende medaljesejlads. Både borgere og medlemmer af Kolding Sejlklub var mødt frem for at se, hvordan en bronzemedalje ser ud.

"Jeg husker tilbage til årets fritidsfest i januar. Her blev I fuld fortjent kåret til årets idrætsnavn efter indstilling af læserne af JydskeVestkysten. Men I kunne så ikke lige være der og modtage hæderen. I var i Miami og deltage i et worldcup stævne, som en del af jeres forberedelse til udtagelsen til OL. Meget kendetegnene for jeres indsats i øvrigt, fokus, fokus og lidt mere fokus", sagde borgmester Jørn Pedersen ved hyldesten.

Alle gæster blev budt på et lille glas og lokalt honningkage fra Christiansfeld. Der var også en hilsen til Kolding Sejlklub for det flotte resultat.

"Hvis vi vil mere af den slags resultater, så kræver det, at I fortsat har gode faciliteter og det skal vi nok huske, når vi på et tidspunkt får samlet marinaerne til en moderne en af slagsen", sagde borgmesteren.
Øl og bog om dronningen

De to sejlere fik en portrætbog om Dronning Magrethe og lokalt Kolding øl fra Trolden, fordi sejlere selv fortalte, at der skulle festes efter medaljen var i hus. Bogen om dronningen var der også en særlig årsag til:

"I nåede ikke at møde hende på Dannebrog under OL, men jeg formoder, at med jeres indsats og forhåbentlig endnu flere medaljer, så vil I ofte skulle møde hende og så er det jo rart, at have lidt viden om vores regent", forklarede Jørn Pedersen.

Mest Læste

Annonce