Socialpsykiatri Lolland er STADIG en af Europas bedste arbejdspladser

20/6/12 9:38

Lolland Kommune

Socialpsykiatrien i Lolland Kommune er flere gange blevet hædret som en fremragende arbejdsplads. Et sted med trivsel og arbejdsmiljø helt i top. Sådan er det heldigvis stadig, og det synlige bevis kom i går, hvor Socialpsykiatrien med en placering som nummer 9 blev hædret som en af Europas bedste mellemstore arbejdspladser.

”Jeg er utrolig stolt over den placering,” siger formand for Social- og Psykiatriudvalget Marie-Louise Friderichsen. ”Socialpsykiatrien gør et fantastisk arbejde for de borgere i vores samfund, der har allermest behov for hjælp, og jeg er slet ikke i tvivl om, at borgerne kan mærke, at de møder glade og motiverede medarbejdere i dagligdagen. Jeg vil gerne sende et kæmpe tillykke til alle ledere og medarbejdere i Socialpsykiatrien.”

Prisen for den bedste arbejdspladser uddeles af organisationen Great Place to Work, der fokuserer på en række forskellige parametre. Det handler om gensidig tillid mellem ledelse og medarbejdere, stolthed over den opgave man arbejder med og arbejdspladsen som et fællesskab hvor der både er sammenhold og mulighed for at være sig selv.

Socialpsykiatri Lolland blev i november 2011 kåret som Danmarks næstbedste offentlige arbejdsplads, og det er baggrunden for, at socialpsykiatrien var med, da Europas bedste skulle kåres.

Leder Michael Christensen er naturligt nok meget stolt over placeringen. ”Det er simpelthen så dejligt,” siger han. ”Jeg vil gerne sende æren videre til medarbejderne. Det er dem, der gør Socialpsykiatri Lolland til sådan et fantastisk sted at arbejde.”

Med den fornemme placering bliver der sat foreløbigt punktum for Socialpsykiatri Lollands deltagelse i Great Place to Work. ”Vi har brugt konkurrencen til at arbejde systematisk med at udvikle en bedre arbejdsplads. Den proces bliver vi aldrig færdige med, men nu er tiden inde til at finde nye veje fremad,” slutter Michael Christensen.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.