Socialpsykiatri Lolland er STADIG en af Europas bedste arbejdspladser

20/06/2012 11:38

Lolland Kommune

Socialpsykiatrien i Lolland Kommune er flere gange blevet hædret som en fremragende arbejdsplads. Et sted med trivsel og arbejdsmiljø helt i top. Sådan er det heldigvis stadig, og det synlige bevis kom i går, hvor Socialpsykiatrien med en placering som nummer 9 blev hædret som en af Europas bedste mellemstore arbejdspladser.

”Jeg er utrolig stolt over den placering,” siger formand for Social- og Psykiatriudvalget Marie-Louise Friderichsen. ”Socialpsykiatrien gør et fantastisk arbejde for de borgere i vores samfund, der har allermest behov for hjælp, og jeg er slet ikke i tvivl om, at borgerne kan mærke, at de møder glade og motiverede medarbejdere i dagligdagen. Jeg vil gerne sende et kæmpe tillykke til alle ledere og medarbejdere i Socialpsykiatrien.”

Prisen for den bedste arbejdspladser uddeles af organisationen Great Place to Work, der fokuserer på en række forskellige parametre. Det handler om gensidig tillid mellem ledelse og medarbejdere, stolthed over den opgave man arbejder med og arbejdspladsen som et fællesskab hvor der både er sammenhold og mulighed for at være sig selv.

Socialpsykiatri Lolland blev i november 2011 kåret som Danmarks næstbedste offentlige arbejdsplads, og det er baggrunden for, at socialpsykiatrien var med, da Europas bedste skulle kåres.

Leder Michael Christensen er naturligt nok meget stolt over placeringen. ”Det er simpelthen så dejligt,” siger han. ”Jeg vil gerne sende æren videre til medarbejderne. Det er dem, der gør Socialpsykiatri Lolland til sådan et fantastisk sted at arbejde.”

Med den fornemme placering bliver der sat foreløbigt punktum for Socialpsykiatri Lollands deltagelse i Great Place to Work. ”Vi har brugt konkurrencen til at arbejde systematisk med at udvikle en bedre arbejdsplads. Den proces bliver vi aldrig færdige med, men nu er tiden inde til at finde nye veje fremad,” slutter Michael Christensen.

Mest Læste

Annonce