Anders Brinch Larsen stopper i Norddjurs

24/5/12 8:02

Norddjurs Kommune

Norddjurs Kommunes servicedirektør Anders Brinch Larsen fratræder sin stilling med virkning fra d. 1. juni 2012.

På et ekstraordinært kommunalbestyrelsesmøde onsdag den 23. maj 2012 blev aftalen mellem servicedirektør Anders Brinch Larsen og Norddjurs Kommune godkendt.
Aftalen er indgået efter gensidig aftale mellem parterne. Baggrunden er, at Norddjurs Kommune ønsker en ny struktur, hvor man samler den nuværende teknik- og miljøforvaltning med kultur- og udviklingsafdelingen.
Anders Brinch Larsen fratræder sin stilling med virkning fra d.30. september 2012, men er fritaget fra tjeneste med virkning fra d. 1. juni 2012. Anders Brinch Larsen har været ansat i Norddjurs Kommune siden 2007, og har senest haft direktøransvar for teknik- og miljøområdet samt arbejdsmarkedsområdet.
Kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt overtager indtil videre ansvaret for teknik- og miljøområdet, herunder betjeningen af teknik- og miljøudvalget. Økonomidirektør Eva Holm Iversen overtager indtil videre ansvaret for arbejdsmarkedsområdet og borgerservice samt ansvaret for betjening af arbejdsmarkedsudvalget.
Forslag til ny struktur præsenteres snart
”Jeg fremlægger på økonomiudvalgets møde d. 12. juni og kommunalbestyrelsens møde d. 19. juni forslag til en ny organisering. Den vil tage udgangspunkt i, at der opslås en stilling som udviklingsdirektør, som vil få ansvar for en ny samlet forvaltning bestående af teknik- og miljøområdet samt kultur- og udviklingsområdet. Jeg lægger desuden op til, at økonomidirektør Eva Holm Iversen i den nye struktur overtager ansvaret for arbejdsmarkedsområdet og borgerservice”, fortæller kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt.
Godkender økonomiudvalget og kommunalbestyrelsen forslaget til den nye organisering, vil det betyde, at Norddjurs Kommunes direktion kommer til at bestå af kommunaldirektør, økonomidirektør, velfærdsdirektør og altså en udviklingsdirektør.
Medarbejderne er blevet orienteret om Anders Brinch Larsens fratrædelse tidligere i dag.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.