Ny chefjurist i Randers Kommune

05/03/2012 10:43

Randers Kommune

Randers Kommune har netop ansat 51-årige Ulla Marcus i stillingen som chefjurist. Hun kommer fra en stilling som juridisk konsulent i Randers Kommune.

”Jeg er rigtig glad for, at vi kan byde Ulla velkommen som chefjurist. Ulla har en mangesidet erfaring og rigtig meget at byde på. Der var ingen tvivl om, at Ulla var den bedst kvalificerede ansøger til stillingen,” siger Rasmus Bak-Møller, chef for staben Politik, Kommunikation og Digital service, og fortsætter:

”Ulla har meget omfattende viden om det kommunalretlige område og vil være en meget kompetent juridisk rådgiver for direktion og byråd.”

Chefjuristen bliver leder for byrådssekretariatet, der består af juridisk bistand og borgmesterkontoret. Byrådssekretariatet er en del af staben, som også omfatter Kommunikation, IT, Borgerservice og Huslejenævnssekretariat.

Ulla Marcus bor i Aarhus sammen med sin mand og to sønner på hhv. 19 og 13 år.

Det er en alsidig karriere, Ulla Marcus har haft, og at det skulle handle om jura har Ulla vidst siden sin barndom. I 1983 blev Ulla Marcus færdig som jurist fra Aarhus Universitet og blev herefter advokat med møderet for Landsretten i 1989. På det tidspunkt arbejdede hun som advokat i Randers hos advokatfirmaet Huuse, Tordrup og Skovholm. Fra 1994-96 underviste Ulla Marcus på Aarhus Universitet og efter en tur omkring Århus Amt som juridisk konsulent, indledte Ulla Marcus i 1998 sin karriere i Randers Kommune som juridisk konsulent.

”Jeg glæder mig meget til at begynde som chefjurist, og selvfølgelig har jeg drømme om at udvikle jura-feltet i Randers for eksempel ved at sikre en endnu højere grad af videndeling og samarbejde, blandt andet i det juridiske netværk i kommunen. Jeg håber det vil sætte sine spor i hele organisationen”, siger Ulla Marcus, der er tiltrådt stillingen pr. 1. marts.

I Ullas fritid går en del af tiden med at tage til badmintonstævner med den yngste søn, nyde naturen, når tiden er til det, og så elsker Ulla Marcus at tage på cykelferie i Danmark.

Mest Læste

Annonce