Ringkøbing-Skjern Kommune skal have ny kommunaldirektør

Ledelse

17/5/16 11:08

Nick Allentoft

Efter 44 år i den kommunale tjeneste i Skjern, Egvad og Ringkøbing-Skjern kommuner går kommunaldirektøren på pension.

Niels Erik Kjærsgaard har ikke mindst ydet en stor indsats for, at fusionen af fem vestjyske kommuner siden kommunalreformen i 2007/2008 er lykkedes, som den er.

Ledelsesavisen #2

Læs også Ledelsesavisen

Nyt slag mod NPM

Stine Johansen: Gør op med retningslinier

Hedensted går kreative veje for at finde løsninger

Dokumentation: Regelstyring virker ikke

Se den samlede udgave af Ledelsesavisen #2 her.

Vil du modtage Ledelsesavisen fremover, så klik her.

Vil du vide mere om Forum og være medlem, så klik her.

Han har en meget stor del af æren for Ringkøbing-Skjern Kommune er markedsført ikke kun lokalt og regionalt, men også på den landspolitiske scene som en kommune, der markerer sig, og som man regner med. Han har et stort netværk som både det politiske og det administrative niveau i kommunen har profiteret af.

- Jeg tager til efterretning, at Niels Erik Kjærgaard vælger at gå af, selv om han har mange gode år i sig endnu, og jeg vil gerne takke ham for hans store indsats, siger borgmester Iver Enevoldsen

Som person og leder har Niels Erik Kjærgaard et ualmindeligt stort drive, han er udadvendt og en energisk og utrættelig igangsætter.

Han formår i sjælden grad at gribe de gode ideer og arbejde kreativt med at realisere dem – og han følger dem hele vejen. Også når det handler om at aktivere lokalsamfundet til at bakke op om konkrete projekter.

Han formår at begejstre og motivere, så man får lyst til at være med og tage medejerskab, og han har respekt for, hvad den enkelte medarbejder kan bidrage med

Økonomi- og Erhvervsudvalget vil diskutere processen for ansættelse af en ny kommunaldirektør på sit kommende møde.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce