Rødovre har fundet sin nye kommunaldirektør

Ledelse

04/01/2017 15:37

Daniel Holst

Der var 20 ansøgere til stillingen og valget er faldet på en tidligere kommunaldirektør, der senest har været hospitalsdirektør.

Rødovre Kommune har mellem 20 ansøgere valgt at ansætte den 54-årige Anders Agger som ny kommunaldirektør fra den 1. februar 2017.

Anders Agger er 54 år og han har mange års topledererfaring fra den offentlige sektor. Han kommer fra en stilling som hospitalsdirektør for Amager og Hvidovre Hospital, der med 4.500 medarbejdere er et af Danmarks største hospitaler. Den kommunale ledererfaring stammer fra direktørjob i Ballerup Kommune gennem 15 år, hvor Anders Agger de sidste ni år var kommunaldirektør.

Anders Agger har også ledererfaring fra den statslige sektor og erfaring fra en række ansættelser Finansministeriet, Indenrigsministeriet og Boligministeriet.

Han er uddannet Cand. Scient. Pol. fra Aarhus Universitet og har siden deltaget i flere danske som internationale efteruddannelser for topledere.

”Jeg har i flere år fulgt med i Rødovre Kommunes udvikling, og jeg er imponeret over den kvalitet, der kendetegner kommunen. I kraft af en stærk kultur, kommuneplanstrategien og visionen ’Sammen om Rødovre’ har kommunen skabt solide rammer for at kunne blive ved med at levere en god service og være attraktiv for borgerne, også selvom økonomien er stram og kommunen vokser hurtigt,” siger Anders Agger.

”Jeg glæder mig meget til mit nye job og ikke mindst til samarbejdet med borgmester, kommunalbestyrelse og kommunens mange dygtige medarbejdere.”

På den private front er Anders Agger gift med designer Rebecca Pape. Sammen har de tre drenge i alderen 14 til 24 år.

Mest Læste

Annonce