Jens Thornsen ny erhvervschef i Roskilde

17/4/13 10:36

Roskilde Kommune

Et enstemmigt ansættelsesudvalg har valgt Jens Thornsen som ny erhvervschef. Han skal være chef for den nye erhvervsafdeling, som Roskilde Byråd besluttede at oprette den 27. februar. Kommunaldirektør Henrik Kolind udtaler:

”Jeg er meget glad for, at vi har ansat Jens Thornsen som ny erhvervschef. Han har et stort og indgående kendskab til både de udfordringer vi står over for og de løsninger, der skal til. Jeg ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde.”

Borgmester Joy Mogensen udtaler:

”Det er vigtigt, at kommunen har en professionel tilgang til serviceringen af erhvervslivet, og med 12 ansatte i den nye erhvervsafdeling er jeg sikker på, at vi kan understøtte væksten og arbejdspladserne i Roskilde Kommune.”

Erhvervsafdelingen er blevet oprettet, fordi byrådet ønsker en større og mere proaktiv erhvervspolitisk prioritering i kommunen.

Jens Thornsen udtaler:

”Jeg glæder mig meget til at få den nye afdeling etableret, så vi kan skabe optimale rammer for kommunens erhvervsliv. En af de første opgaver bliver at sørge for realiseringen af det, vi kalder ’én indgang for erhvervslivet.’ Det er hensigten, at virksomheder fremover kun behøver at henvende sig ét sted, når de skal i kontakt med kommunen. Erhvervsafdelingen kan svare på de fleste spørgsmål, og ellers hjælper vi virksomheden videre til de, der kan.”

Udover at skabe ’én indgang for erhvervslivet’ skal Erhvervsafdelingen også fokusere på behandling af erhvervsbyggesager, erhvervsplanlægning, turisme samt sikre en tæt koordinering med Erhvervsforum Roskilde.

Jens Thornsen er 41 år, cand. merc. i strategi og ledelse og har tidligere arbejdet med erhvervsudvikling i både Korsør og Slagelse kommune.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.