Jens Thornsen ny erhvervschef i Roskilde

17/04/2013 12:36

Roskilde Kommune

Et enstemmigt ansættelsesudvalg har valgt Jens Thornsen som ny erhvervschef. Han skal være chef for den nye erhvervsafdeling, som Roskilde Byråd besluttede at oprette den 27. februar. Kommunaldirektør Henrik Kolind udtaler:

”Jeg er meget glad for, at vi har ansat Jens Thornsen som ny erhvervschef. Han har et stort og indgående kendskab til både de udfordringer vi står over for og de løsninger, der skal til. Jeg ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde.”

Borgmester Joy Mogensen udtaler:

”Det er vigtigt, at kommunen har en professionel tilgang til serviceringen af erhvervslivet, og med 12 ansatte i den nye erhvervsafdeling er jeg sikker på, at vi kan understøtte væksten og arbejdspladserne i Roskilde Kommune.”

Erhvervsafdelingen er blevet oprettet, fordi byrådet ønsker en større og mere proaktiv erhvervspolitisk prioritering i kommunen.

Jens Thornsen udtaler:

”Jeg glæder mig meget til at få den nye afdeling etableret, så vi kan skabe optimale rammer for kommunens erhvervsliv. En af de første opgaver bliver at sørge for realiseringen af det, vi kalder ’én indgang for erhvervslivet.’ Det er hensigten, at virksomheder fremover kun behøver at henvende sig ét sted, når de skal i kontakt med kommunen. Erhvervsafdelingen kan svare på de fleste spørgsmål, og ellers hjælper vi virksomheden videre til de, der kan.”

Udover at skabe ’én indgang for erhvervslivet’ skal Erhvervsafdelingen også fokusere på behandling af erhvervsbyggesager, erhvervsplanlægning, turisme samt sikre en tæt koordinering med Erhvervsforum Roskilde.

Jens Thornsen er 41 år, cand. merc. i strategi og ledelse og har tidligere arbejdet med erhvervsudvikling i både Korsør og Slagelse kommune.

Mest Læste

Annonce