Ny arbejdsmarkedschef vil styrke samarbejdet med erhvervslivet

11/2/13 9:39

Sorø Kommune

Kurven skal knækkes – og det skal ske i et tæt samspil med de lokale virksomheder. Sorø Kommunes nye arbejdsmarkedschef, Hanne Michaelsen, vil gøre jobcentret til en aktiv medspiller i virksomhedernes rekruttering.

Bred erfaring fra beskæftigelsesområdet og en glødende interesse for at bringe ledige borgere tættere på arbejdsmarkedet er nogle af de styrker, Hanne Michaelsen har med sig når hun sætter sig i chefstolen i Jobcenter Sorø.

Den 45-årige odenseaner kommer fra en stilling som kontorchef i Naturstyrelsen, og har stor erfaring fra arbejdsmarkedsområdet hvor hun tidligere har været kontorchef i Beskæftigelsesregion Syddanmark og arbejdsmarkedschef på Fyn.

Hanne Michaelsen overtager et område hvor der i dén grad er behov for en både hurtig, effektiv og langtidsholdbar indsats for at tøjle udgifterne til overførselsindkomster som er vokset markant i 2012.

– Vi står med en meget aktuel udfordring, fordi udgifterne på beskæftigelsesområde er steget markant. Så det er klart at det som er vigtigt lige fra starten, er at få styr på de udgifter, siger Hanne Michaelsen.

Aktiv medspiller
Og kurven kan ikke knækkes af Jobcentret alene.

– Det er en afgørende forudsætning at det lokale erhvervsliv er med. De udfordringer vi står med, kan kun løses i fællesskab. Så det er afgørende at vi har et godt og tæt samarbejde med virksomhederne, og at de oplever jobcentret som en aktiv medspiller i deres rekruttering af medarbejdere. Derfor skal vi i Jobcentret være gode til at vise, at vi er til både for borgerne og for virksomhederne, siger Hanne Michaelsen.

Blå bog
Hanne Michaelsen, 45 år, er cand.oecon. Hun bor i Odense med sin mand Dan og deres to børn på 13 og 15. Hun har tidligere været arbejdsmarkedschef på Fyn, kontorchef i Beskæftigelsesregion Syddanmark og kontorchef i Naturstyrelsen. 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.