Struers kommunaldirektør fortsætter til 2016

18/04/2012 16:02

Struer Kommune

Struer Kommunes kommunaldirektør, Claus Damgaard, får forlænget sin ansættelse til udgangen af 2016. Efter indstilling fra borgmesteren besluttede kommunens økonomiudvalg på sidste møde at forlænge Claus Damgaards åremålsansættelse fra perioden 1/4 2014 til 31/12 2016.

Claus Damgaard blev ansat som ny kommunaldirektør i Struer Kommune 1. april 2008. Dengang lød ansættelsesperioden på 6 år, men allerede nu har politikerne valgt at lægge yderligere år oven i.

”Baggrunden for at forlænge ansættelsen i god tid skal ses i lyset af de store omforandringer, som Struer Kommune er i gang med. Der sker tilpasninger på både det administrative område og på de store velfærdsområder. Et direktørskifte ville betyde en afventende periode med stilstand uden fornøden fremdrift og overblik”, siger Niels Viggo Lynghøj.

Et gensidigt tilvalg
”Struer Kommune er inde i en spændende udvikling, og jeg vil fortsat gerne være med til at præge den udvikling. Jeg ser forlængelsen af kontrakten som et gensidigt tilvalg fra såvel byråd som jeg selv. Direktionen har et godt samarbejde med både byråd og medarbejdere, hvor alle arbejder for at opnå de fælles mål. Jeg glæder mig således til det fortsatte samarbejde”, siger Claus Damgaard.

Åremålsansættelse er betegnelsen for en bestemt type tidsbegrænset kontrakt i det offentlige. Ansættelsesformen kendes fra både stat, regioner og kommuner, og det er mest chefer der åremålsansættes.

Begrundelsen for at bruge åremål kan være, at der kan forventes ændringer i stillingsindholdet, eller at der løbende stilles krav om fornyelse.

Mest Læste

Annonce