Struers kommunaldirektør fortsætter til 2016

18/4/12 2:02

Struer Kommune

Struer Kommunes kommunaldirektør, Claus Damgaard, får forlænget sin ansættelse til udgangen af 2016. Efter indstilling fra borgmesteren besluttede kommunens økonomiudvalg på sidste møde at forlænge Claus Damgaards åremålsansættelse fra perioden 1/4 2014 til 31/12 2016.

Claus Damgaard blev ansat som ny kommunaldirektør i Struer Kommune 1. april 2008. Dengang lød ansættelsesperioden på 6 år, men allerede nu har politikerne valgt at lægge yderligere år oven i.

”Baggrunden for at forlænge ansættelsen i god tid skal ses i lyset af de store omforandringer, som Struer Kommune er i gang med. Der sker tilpasninger på både det administrative område og på de store velfærdsområder. Et direktørskifte ville betyde en afventende periode med stilstand uden fornøden fremdrift og overblik”, siger Niels Viggo Lynghøj.

Et gensidigt tilvalg
”Struer Kommune er inde i en spændende udvikling, og jeg vil fortsat gerne være med til at præge den udvikling. Jeg ser forlængelsen af kontrakten som et gensidigt tilvalg fra såvel byråd som jeg selv. Direktionen har et godt samarbejde med både byråd og medarbejdere, hvor alle arbejder for at opnå de fælles mål. Jeg glæder mig således til det fortsatte samarbejde”, siger Claus Damgaard.

Åremålsansættelse er betegnelsen for en bestemt type tidsbegrænset kontrakt i det offentlige. Ansættelsesformen kendes fra både stat, regioner og kommuner, og det er mest chefer der åremålsansættes.

Begrundelsen for at bruge åremål kan være, at der kan forventes ændringer i stillingsindholdet, eller at der løbende stilles krav om fornyelse.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.