Tim Jeppesen bliver kommunaldirektør

23/3/12 11:58

Svendborg Kommune

15. maj skal bilen køre vest på i stedet for syd på for Tim Jeppesen, direktør for kultur, udvikling og erhverv i Svendborg Kommune. Den 45-årige Tim Jeppesen, der bor i Odense, er netop blevet valgt til ny kommunaldirektør i Fredericia Kommune blandt 23 ansøgere.

Tim Jeppesen har i tre år været medlem af direktionen i Svendborg Kommune. Han kom til Svendborg fra en stilling som direktør i Krevi – Det Kommunale og Regionale Evalueringsinstitut.

- Det har været tre spændende år i Svendborg Kommune, hvor jeg har nydt hvert minut. Men jeg kunne ikke stå for fristelserne i Fredericia Kommune. Som kommunaldirektør i Fredericia Kommune bliver jeg en central spiller i et af Nordeuropas største byudviklingsprojekter i projektet Fredericia C, og bliver en del af en meget stort erhvervsudviklingsindsats i DanmarkC og endelig kommer jeg til at sidde for bordenden i en organisation der arbejder med det mest spændende innovationsarbejde i den kommunale verden, siger Tim Jeppesen, der afløser den 60-årige Søren Adsersen, der har været kommunaldirektør i fæstningebyen i 12 år.

Kommunaldirektør Erik Meldgaard Bendorf, Svendborg Kommune ønsker Fredericia Kommune tillykke med valget af Tim Jeppesen.

- De får en uhyre kompetent direktør, som jeg er helt sikker på vil gøre en positiv forskel for kommunen. Hos os har Tim udført et kæmpe arbejde i en lang række centrale udviklingsprojekter. Det har været et stort privilegium at arbejde sammen med Tim og det har jeg været meget glad for, siger Erik Meldgaard Bendorf.

- Der er ingen tvivl om, at Tim vil efterlade et stort vakuum. Vi skal nu hurtig forholde os til, hvorledes vi håndterer den nye situation, når han stopper. Det forventer jeg, at vi har en afklaring på i løbet af den kommende uge, tilføjer han.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.