Tim Jeppesen bliver kommunaldirektør

23/03/2012 12:58

Svendborg Kommune

15. maj skal bilen køre vest på i stedet for syd på for Tim Jeppesen, direktør for kultur, udvikling og erhverv i Svendborg Kommune. Den 45-årige Tim Jeppesen, der bor i Odense, er netop blevet valgt til ny kommunaldirektør i Fredericia Kommune blandt 23 ansøgere.

Tim Jeppesen har i tre år været medlem af direktionen i Svendborg Kommune. Han kom til Svendborg fra en stilling som direktør i Krevi – Det Kommunale og Regionale Evalueringsinstitut.

- Det har været tre spændende år i Svendborg Kommune, hvor jeg har nydt hvert minut. Men jeg kunne ikke stå for fristelserne i Fredericia Kommune. Som kommunaldirektør i Fredericia Kommune bliver jeg en central spiller i et af Nordeuropas største byudviklingsprojekter i projektet Fredericia C, og bliver en del af en meget stort erhvervsudviklingsindsats i DanmarkC og endelig kommer jeg til at sidde for bordenden i en organisation der arbejder med det mest spændende innovationsarbejde i den kommunale verden, siger Tim Jeppesen, der afløser den 60-årige Søren Adsersen, der har været kommunaldirektør i fæstningebyen i 12 år.

Kommunaldirektør Erik Meldgaard Bendorf, Svendborg Kommune ønsker Fredericia Kommune tillykke med valget af Tim Jeppesen.

- De får en uhyre kompetent direktør, som jeg er helt sikker på vil gøre en positiv forskel for kommunen. Hos os har Tim udført et kæmpe arbejde i en lang række centrale udviklingsprojekter. Det har været et stort privilegium at arbejde sammen med Tim og det har jeg været meget glad for, siger Erik Meldgaard Bendorf.

- Der er ingen tvivl om, at Tim vil efterlade et stort vakuum. Vi skal nu hurtig forholde os til, hvorledes vi håndterer den nye situation, når han stopper. Det forventer jeg, at vi har en afklaring på i løbet af den kommende uge, tilføjer han.

Mest Læste

Annonce